Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Νοκ-άουτ ο Νίνης!

Sotiris Ninis - Panathinaikos FC Footballer be...Image via WikipediaΟύτε ως αλλαγή δεν θα καταφέρει ο Σωτήρης Νίνης να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Ρούμπιν Καζάν για το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ο άσος του «τριφυλλιού» υπέστη τράβηγμα στην τελευταία προπόνηση! 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έμεινε -όπως είναι φυσικό- εκτός αποστολής για το συγκεκριμένο ματς, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι δεν θα είναι έτοιμος ούτε για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο Νίνης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο και εγκατέλειψε το πρόγραμμα. Η κατάστασή του αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Τετάρτη, όταν και θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Εκτός του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο Νίκος Νιόπλιας δεν συμπεριέλαβε και τους Λέτο, Γκοβού, Καντέ, Ζιλμπέρτο και Καρνέζη.

Στην τελευταία προπόνηση πριν το κρίσιμο ματς ατομικό έκαναν οι Λέτο και Γκοβού ενώ ο Ζιλμπέρτο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, συνέχισαν με ταχύτητες, ακολούθως έπαιξαν δίτερμα και ολοκλήρωσαν με τελειώματα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...