Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Πρώτη νίκη του Πανσερραϊκού

Πρώτη νίκη του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα, ύστερα από 4 διαδοχικές ήττες. Ο Γάλλος Νταλέ στο 44' διαμόρφωσε το 1-0 επί της Λάρισας που έπαιξε με 10 παίκτες από το 24' λόγω αποβολής του Ιγκλέσιας με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Μετά από τέσσερα ματς χωρίς να έχει μαζέψει ούτε βαθμό, ο Πανσερραϊκός δεν είχε άλλη επιλογή από το να κυνηγήσει τη νίκη. Οι παίκτες του Κοκότοβιτς έδειξαν, μετά από ένα μέτριο πρώτο εικοσάλεπτο, πιο έτοιμοι και πιο αποφασισμένοι και απέδειξαν ότι τα "λιοντάρια" είναι μία πολύ καλή ομάδα, της οποίας η μηδενική συγκομιδή οφειλόταν αποκλειστικά στο πολύ δύσκολο πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών (Ολυμπιακό εντός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ατρόμητο εκτός).

Το μόνο σημείο του αγώνα που η Λάρισα έδειξε να είναι καλύτερη ήταν μετά την... αποβολή του Ιγκλέσιας. Στο 24' ο Αργεντινός χτύπησε εκτός φάσης τον Παπάζογλου και για δέκα λεπτά χάρισε... κίνητρο στους συμπαίκτες του. Η Λάρισα είχε δοκάρι με τον Μπλάζεκ και μία ακόμα καλή ευκαιρία, πριν βυθιστεί στην αφάνεια.

Ο πιο καλά στημένος Πανσερραϊκός κατάφερε να προηγηθεί στο τέλος του πρώτου μέρους και από εκεί και πέρα αρκέστηκε απλά στο να διαχειριστεί τα κεκτημένα.

Το φιλμ του αγώνα

15’ Ο Σουμπίνιο σούταρε αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βιέρα.
22' Γέμισμα του Αμπουμπακαρί, ο Ταυλαρίδης έδιωξε λανθασμένα με το κεφάλι, η μπάλα κατέληξε στον Νταλέ, ο οποίος σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
25’ Ο Μπλάζεκ κατέβασε την μπάλα στην περιοχή των γηπεδούχων, έκανε το σουτ όμως ο Ράντμαν απέκρουσε.
31’ ΔΟΚΑΡΙ. Ο Βενετίδης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Μπλάζεκ πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αρχικά ο Ράντμαν απέκρουσε, στη συνέχεια η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και έπειτα επέστρεψε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
44’ ΓΚΟΛ (1-0). Ο Σουμπίνιο έστρωσε στον Λεοζίνιο και αυτός, έβγαλε μία παράλληλη και συρτή σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Νταλέ με προβολή άνοιξε το σκορ.
55’ Ο Αμπουμπακαρί σούταρε από πλεονεκτική θέση, όμως ο Βιέρα καλά τοποθετημένος μπλόκαρε.
91' Ο Κουζέν σούταρε από καλή θέση, όμως απέκρουσε με κεφαλιά σε κόρνερ ο Παπάζογλου.

ΣΚΟΡΕΡ: 44’ Νταλέ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κάστρο, Παντελιάδης, Γεωργιάδης-Μπλάζεκ, Κουζέν
ΚΟΚΚΙΝΗ: 24’ Ιγκλέσιας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Παπάζογλου, Παντελιάδης, Άμο, Μαβένε, Κάστρο, Αμπουμπακάρι (62’ Γεωργιάδης), Μπέλιτς (80’ Ντιόγκο), Σουμπίνιο (82’ Ανάκογλου), Λεοζίνιο, Ντάλε.
ΛΑΡΙΣΑ (Γιάννης Παπακώστας): Βιέρα, Ταλ, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης (81’ Φαλάγγας), Γκέρεμι (72’ Σίμιτς), Ιγκλέσιας, Μπλάζεκ Ρομέου, Μετίν (61’ Πούρι), Κουζέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...