Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

«Ο Άρης θα είναι εντελώς διαφορετικός» είπε ο Χάινκες

Picture of an Aris FC gameImage via WikipediaOι Γερμανοί δεν επηρεάστηκαν από την άσχημη αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε ο Άρης στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, όπου στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης», βρέθηκε σκάουτ της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Γιούπ Χάινκες, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη, υποστήριξε ότι ο Άρης στους ευρωπαϊκούς αγώνες είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα.

«Οι ευρωπαϊκοί αγώνες είναι το αλατοπίπερο μιας σεζόν, αφού τα αισθήματα που νιώθεις είναι εντελώς διαφορετικά και προσωπικά έχω τέτοια βιώματα τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. Ο Άρης είναι ένας δυσάρεστος αντίπαλος και πολύ δυνατός μέσα στην έδρα του. Έχει έναν εξαιρετικό προπονητή, αφού όλοι γνωρίζουμε τον Έκτορ Κούπερ και είναι μια ομάδα οργανωμένη και πολύ δυνατή στην άμυνα. Έχουμε δει ότι στους ευρωπαϊκούς αγώνες ανεβάζει σε μεγάλο ποσοστό την απόδοσή της, πράγμα που φάνηκε απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης», είπε ο Γερμανός προπονητής.

Συνεχίζοντας την σκιαγράφηση του Άρη, ο Χάινκες αναφέρθηκε στους Πρίττα, Ρουίς, σημειώνοντας ότι «δεν αγωνίστηκαν την Κυριακή και δεν ξέρω αν κάποιος από αυτούς θα παίξει με μας. Όπως και να' χει, ο Άρης διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που παίζουν με αποφασιστικότητα. Δεν θα κρίνω την δυναμική του Άρη από το αποτέλεσμα της Κυριακής, γιατί ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα και τέτοια αποτελέσματα υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Είμαι βέβαιο ότι ο Άρης θα παρουσιαστεί πολύ διαφορετικός».

Ο τεχνικός της Λεβερκούζεν δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του αναφορικά με την 11αδα σημειώνοντας ότι «θα αποφασίσω μετά την τελευταία προπόνηση», ενώ σε ερώτηση σχετική με τον παίκτη που ξεχωρίζει απάντησε ότι «ο Άρης είναι μια ομάδα που παίζει με πολύ ενθουσιασμό και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον παίκτη. Είναι ομάδα, εξάλλου είναι ομάδα του Κούπερ».

Στην συνέντευξη Τύπου παρέστη και μίλησε εκ μέρους των παικτών της Λεβερκούζεν ο Χάνο Μπάλιτς, που τόνισε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Έχουμε μάθει την δύναμη του κόσμου και των αντιπάλων μας μέσα σε αυτό το γήπεδο και θα παίξουμε με στόχο το καλύτερο δυνατό».

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν θα προπονηθεί το απόγευμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο προπονητής της θα κάνει και τις τελικές επιλογές του για το αυριανό σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=1231064159#ixzz12uK46X9a

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...