Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ο Παναθηναϊκός 0-0 στη Ρωσία

Μειώθηκαν κι άλλο οι ελπίδες πρόκρισης του Παναθηναϊκού στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ με την ισοπαλία (0-0) που έφερε επί ρωσικού εδάφους κόντρα στην Ρουμπίν Καζάν.

Ήταν ο δεύτερος βαθμός των “πρασίνων” που θα πρέπει πλέον να κερδίσουν Μπαρτσελόνα (μέσα) και Κοπεγχάγη (έξω) για να προκριθούν. Στις 21:45 ο αγώνας Κοπεγχάγη-Μπαρτσελόνα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός αμυντικά, έχοντας παραταχθεί με τρία στόπερ και τους Τζόρβα-Μπουμσόνγκ (αποχώρησε με θλάση) σε πολύ καλή μέρα. Αντίθετα, η επιθετική λειτουργία ήταν κάκιστη. Οι Καραγκούνης και Γκαρσία ήταν εκτός κλίματος και ο σισέ δεν πήρε σε καμία περίπτωση την μπάλα στο πεδίο δράσης του και χρειάστηκε να βγαίνει συνεχώς μακριά από την περιοχή για να πάρει πάσες από τους συμπαίκτες του.

Ουσιαστικά, ο Παναθηναϊκός “ξύπνησε” μετά το 80', όπως είχε συμβεί και στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, πριν από δύο βδομάδες. Οι επιθετικές προσπάθειες των Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Γκοβού στα τελευταία λεπτά δεν μπόρεσαν να μετουσιωθούν σε γκολ, ενώ ο Τζόρβας σταμάτησε σε αρκετές περιπτώσεις τους Ρώσους στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν τα αμυντικά χαφ των “πρασίνων” είχαν ανέβει και έδωσαν χώρο στους μέσους της Ρουμπίν.

Το φιλμ του αγώνα
5' Σέντρα-σουτ του Σπυρόπουλου, ο Ριζικόφ δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε
15' Λάθος της άμυνας του Παναθηναϊκού, ο Κορνιλένκο σούταρε από πλάγια θέση, αλλά ο Τζόρβας κατάφερε να διώξει
40' Γρήγορη αντεπίθεση της Ρουμπίν, ο Ριαζάντσεφ έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και ο Τζόρβας απέκρουσε θεαματικά
47' Ολιγωρία της άμυνας του Παναθηναϊκού, ο Κορνιλένκο πλάσαρε από κοντά, αλλά δεν μπόρεσε να βρει στόχο
60' Τετ-α-τετ του Κορνιλένκο, όμως άνοιξε περισσότερο την μπάλα και ο Τζόρβας μπλόκαρε
78' Λάθος της άμυνας της Ρουμπίν, ο Σισέ έκλεψε, βρήκε τον Ζιλμπέρτο, που δεν μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον Ριζίκοφ
79' Διπλή ευκαιρία της Ρουμπίν, αρχικά με τον Ριαζάντσεφ και αργότερα με τον Νάβας, όμως ο Τζόρβας κατάφερε να διώξει και στις δύο περιπτώσεις
83' Σέντρα του Χριστοδουλόπουλου από τα δεξιά, ο Γκοβού με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ
84' Εκτέλεση φάουλ του Καραντενίζ, ο Μάρτινς με κοντινή προβολή δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τζόρβα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τόνι Σαπρόν (Γαλλία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βύντρα, Καραγκούνης, Μαρίνος

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ (Κουρμπάν Μπερντίγιεφ): Ριζικόφ, Καλέσιν, Ανσάλντι, Θέσαρ Νάβας, Μποκέτι, Νομπόα, Νάτχο, Ριαζάντσεφ, Καζάεφ (72' Καραντενίζ), Κάρλος Εντουάρντο (73' Μάρτινς), Κορνιλένκο (85' Μεντβέντεφ)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ (58' Μαρίνος), Καντέ, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Λουίς Γκαρσία (69' Γκοβού), Καραγκούνης (81' Χριστοδουλόπουλος), Σισέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...