Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Άξιζε κάτι καλύτερο ο Άρης

"Ψαλιδίστηκαν" σημαντικά οι ελπίδες του Άρη για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Και αυτό γιατί η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ ηττήθηκε 1-0 από τη Λεβερκούζεν στην "Μπάι Αρένα", σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου, και βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση της κατάταξης με 4 βαθμούς, την ώρα που η Μπάγερ έφτασε στους 8 και η Ατλέτικο Μαδρίτης στους 7. Το γκολ που χάρισε το "τρίποντο" στις "ασπιρίνες" σημείωσε στο 90ο λεπτό ο Βιδάλ, ο "κεραυνός" του οποίου στο 26΄ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη.

    Με επιθετικούς προσανατολισμούς αμφότερες οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό. Οι δύο προπονητές επέλεξαν να παρατάξουν τα σύνολα τους με το κλασσικό 4-4-2, με τους Γερμανούς να δημιουργούν με το… καλησπέρα τις προϋποθέσεις για γκολ. Στο 6' σουτ του Σαμ έφυγε άουτ και στο επόμενο λεπτό φάουλ του Βιντάλ εξουδετέρωσε με γροθιές ο Σηφάκης.

    Ο Αρης "απάντησε" με τον Κάλβο αρχικά στο 11', όταν ο Ισπανός επιθετικός είδε εκτός θέσης τον Άντλερ, πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας της Μπάγερ πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ. Νέο πλασέ του Κάλβο στο 13' κατέληξε άουτ.

    Στο 26' ο Βιντάλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και λίγο αργότερα ο Φατί με τον Μπέντερ βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, μετά από μεταξύ τους σύγκρουση, με συνέπεια ο δεύτερος να ματώσει.

    Ο Γιούπ Χάινκες, στην επιστροφή από τα αποδυτήρια, θέλησε να δώσει επιθετικότερη πνοή στην ομάδα του, έκανε δύο αλλαγές προσδοκώντας να επιτευχθεί ο ποθητός στόχος, το γκολ, οι "κίτρινοι", εντούτοις, ήταν αυτοί που φάνηκαν περισσότερο απειλητικοί.

    Στο 51' , με διπλή ευκαιρία, ο Χαβίτο και ο Τόχα δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, όπως δεν κατόρθωσε να το κάνει και στο 60' ο Τσεσνάκουσκις, σε τετ α τετ με τον Αντλερ. Ο τελευταίος αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του.

    Στο 64' και στο 72' ο Σηφάκης εξουδετέρωσε τα σουτ των Σαμ και Μπαρνέτα. Στο 74' δυνατό σουτ του Χαβίτο, έφυγε λίγο άουτ.

    Τον τελευταίο… λόγο στο παιχνίδι, εν τέλει, τον είχαν οι γηπεδούχοι. Στο 90' ο Βιντάλ βρέθηκε σε θέση βολής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε τους τρεις βαθμούς στη Μπάγερ.

    Διαιτητής : Μπρούνο Παεσάο (Πορτογαλία)

    Κίτρινες: Βιντάλ

    Οι συνθέσεις:

    ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
(Γιουπ Χάινκες): Αντλερ, Καπλάν (63' Μπαρνέτα), Ράιναρτς, Φρίντριχ, Κάντλετς, Βιντάλ, Μπάλιτς, Μπέντερ (46' Ρόλφες), Γιόργκενσεν (46' Ντερντιγιόκ), Χέλμες, Σαμ.

    ΑΡΗΣ (Εκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Μίσελ, Χαβίτο, Τόχα, Φατί, Κάλβο (79' Καζναφέρης), Κόκε (90' Πρίττας), Ρουίζ (56' Τσεσνάουσκις). aggelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...