Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

«Θα πιέσουμε τον Άρη από τα πλάγια» είπε ο τεχνικός της Μπάγερ

The UEFA Europa League logo.Image via WikipediaΑισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Μπάγερ Λεβερκούζεν ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τον Άρη. «Πρέπει να το καθαρίσουμε», είπε ο Γιουπ Χάϊνκες, τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να αποδείξει στο γήπεδο ότι είναι το φαβορί και για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

«Πιστεύω ότι πήγαμε πάρα πολύ καλά στους ομίλους. Τώρα πρέπει να αυξήσουμε τις προσπάθειές μας απέναντι σε έναν αντίπαλο που μας δυσκόλεψε αρκετά. Γνωρίζουμε ότι με μία νίκη αύριο θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την πρώτη ή τη δεύτερη θέση στον όμιλό μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να εξασφαλίσουμε και τους βαθμούς απέναντι στις Ατλέτικο, Ρόζενμποργκ. Η ομάδα έχει το πνεύμα και τη δύναμη που χρειάζεται μετά και τη νίκη επί της Σάλκε και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό απέναντι σε μια ομάδα της οποίας ο προπονητής έχει πάει δύο φορές σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ και δυστυχώς δεν μπόρεσε να διακριθεί, αλλά είναι ένας πολύ καλός προπονητής», είπε αρχικά ο προπονητής της γερμανικής ομάδας και ανέλυσε τον Άρη.

«Είναι μια οργανωμένη ομάδα που παίζει κυρίως αμυντικό ποδόσφαιρο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε το εύρος του γηπέδου, να παίξουμε από τα πλάγια και να πιέσουμε τον Άρη. Δεν πρέπει να επικεντρωθούμε σε κάποιον παίκτη του Άρη. Πιστεύω ότι η ομάδα μου θα πρέπει να υλοποιήσει αυτά που δουλέψουμε στις προπονήσεις και αν το κάνουμε θα έχουμε έναν θετικό αποτέλεσμα. Πλέον εξάλλου νιώθω πιο ήρεμος στον πάγκο από ό,τι στο προηγούμενο παιχνίδι γιατί τώρα έχω κι άλλους παίκτες».

Ο Γιουπ Χάινκες εξήγησε μάλιστα γιατί η Μπάγερ Λεβερκούζεν αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα και για τον ίδιο, ενώ ρωτήθηκε και για τον Οτο Ρεχάγκελ. «Το καλοκαίρι γίνομαι 66 χρόνων. Δεν πιστεύω ότι στη ζωή μου θα ακολουθήσω πολλές περιπέτειες ακόμη. Η τελευταία είναι αυτή που περνάω τώρα με την Μπάγερ. Την Ελλάδα την εκτιμώ πολύ. Ως παίκτης είχα κάνει διακοπές στη Σκιάθο. Ο Ότο είναι διαφορετική περίπτωση από μένα». Σχετικά με την κατάσταση στον όμιλο είπε πως «τα πράγματα είναι πολύ στενά. Αρχικά φαινόταν ότι φαβορί ήμασταν εμείς και η Ατλέτικο, αλλά αποδείχθηκε στην πορεία ότι και οι άλλες δύο ομάδες μπορούν να μπουν σφήνα».

«Να επιβάλλουμε γρήγορο παιχνίδι»


Ο Στέφαν Ρέιναρτζ αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που επικρατούσε στον πρώτο αγώνα στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι «δεν έγινε ένα καλό παιχνίδι. Τα πυροτεχνήματα έγιναν πριν την διάρκεια του αγώνα, ελπίζουμε όμως ότι αύριο θα έχουμε και στην διάρκεια. Στη Θεσσαλονίκη αντιμετωπίσαμε πρόβλημα επικοινωνίας λόγω της φασαρίας που υπήρχε. Είχαμε παίξει καλά αμυντικά, δεν αφήσαμε τον Άρη παρά να κάνει μόνο μία ευκαιρία, αλλά τώρα θέλουμε να παίξουμε καλύτερα και στην επίθεση, ώστε να διασπάσουμε μια συμπαγή άμυνα όπως αυτή του Άρη. Πρέπει να επιβάλλουμε ένα γρήγορο παιχνίδι και να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα».

Διαβάστε περισσότερα: tovima.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...