Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - Ιδανικός… αυτόχειρας ο Αρης, έμεινε στο 0-0 με την Βέροια


Ισόπαλο χωρίς νικητή (0-0) έληξε το ματς ανάμεσα στον Αρη και την Βέροια, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν… άσφαιρες στο Κλεάνθης Βικελίδης και πλέον οδεύουν ολοταχώς για τον υποβιβασμό τους στη Football League.


Οι Κίτρινοι με το σημερινό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας ουσιαστικά πέταξαν στα σκουπίδια τη νίκη επί του Πανιωνίου και έγιναν το πρώτο φαβορί για την… κάθοδο.


Το ματς, που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, είχε λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με τους Κίτρινους να διαμαρτύρονται για πέναλτι στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Η μπάλα χτύπησε ξεκάθαρα σε χέρι αμυντικού της Βέροιας, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Μήτσιος, έδειξε «παίζεται».

Ο Αρης πάντως δεν δικαιούται να φωνάζει για τη διαιτησία, από τη στιγμή που για ένα ολόκληρο παιχνίδι ήταν ανύπαρκτος επιθετικά. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους, με τους Μπαργκάν, Καλτσά και Μπεν να δημιουργούν αρκετά ρήγματα στην άμυνα των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κίτρινοι μπήκαν πιο δύνατα, χωρίς όμως να δημιουργήσουν την πολύ μεγάλη ευκαιρία. Οι Αγκάνθο, Μανιάς, Τάτος και Μπακασέτας δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα, με αποτέλεσμα η επιθετική λειτουργία του Αρη να… χωλαίνει σημαντικά.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος προσπάθησε να φορτώσει την αντίπαλη περιοχή στα τελευταία λεπτά, αλλά η μαζική άμυνα της Βέροιας δεν έδωσε την ευκαιρία στον Αρη να πάρει το τρίποντο της νίκης. Οι Κίτρινοι πλέον είναι το φαβορί για τον υποβιβασμό, με την ομάδα της Ημαθίας να βρίσκεται σε καλύτερη μεν, αλλά επίσης δύσκολη θέση.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 65′ Τσιάρας, 68′ Αγκάνθο – 58′ Οστοϊτς, 90+1′ Σιόντης
ΑΡΗΣ: Διούδης, Γιαννίτσης, Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης, Μπακασέτας, Καμινιώτης (71′ Οικονομόπουλος), Βαγκέλι, Μανιάς, Μπουγαΐδης, Τσιάρας (84′ Κουσίδης)
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Γεωργιάδης (84′ λ.τρ. Σιόντης), Σισοκό, Βέργος, Βεργώνης, Οστοϊτς, Παυλίδης (78′ Παυλίδης), Καλτσάς (72′ Γκονσάλβες), Μπεν, Μπαργκάν, Αμαραντίδης

 exedra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...