Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

VIDEO - Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 2-1

Ο Πλατανιάς βρέθηκε νωρίς-νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά εκμεταλλευόμενος τα αμυντικά λάθη του ΠΑΟΚ, επικράτησε 2-1 στα Περιβόλια και πανηγύρισε μία πολύ σημαντική νίκη στη μάχη για την παραμονή.


Η χρησιμοποίηση του Γιάννη Σκόνδρα σε ρόλο κεντρικού αμυντικού για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δεν λειτούργησε ευεργετικά για τον ΠΑΟΚ, αφού τα αμυντικά προβλήματα ήταν ουκ ολίγα (είναι διαφορετικό να "βαφτίζεις" στόπερ ένα δεξί μπακ όταν παίζεις στην Τούμπα με την Βέροια από ένα εκτός έδρας ματς κόντρα σε μία ομάδα που μετρούσε μόλις δύο ήττες).


Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε. Η καταπληκτική σέντρα του Κώστα Κατσουράνη είχε αποδέκτη το κεφάλι του Στέφανου Αθανασιάδη, ο οποίος νίκησε με διπλή προσπάθεια τον Αντώνη Γιωργαλλίδη.

Το γρήγορο γκολ, πάντως, δεν λειτούργησε ευεργετικά για τον ΠΑΟΚ, καθώς οι μέσοι του εγκλωβίστηκαν, ενώ παράλληλα οι Νίκος Σπυρόπουλος και Στέλιος Κίτσιου αδυνατούσαν να περιορίσουν τη δράση των Αλεκσάνταρ Κάταϊ και Νίκολα Μπέλιτς αντίστοιχα από τις δύο πτέρυγες.

Ως εκ τούτου, με τη συμπλήρωση 36 λεπτών, ο Αμπντούλ Αζίζ Τετέ με ωραία μπαλιά βρήκε τον Κάταϊ, εκείνος μπήκε στη μεγάλη περιοχή και ισοφάρισε, σε μία φάση που φέρει ευθύνη ο Σπυρόπουλος επειδή έδωσε χώρο στον Σέρβο και ο Παναγιώτης Γλύκος που έπεσε με μία μικρή καθυστέρηση.

Το τέμπο του ΠΑΟΚ στο χώρο της μεσαίας γραμμής (Μάαρτεν Μάρτενς και Χέντβιχες Μαντούρο είναι αργοί παίκτες) επέτρεψε σε εκείνους του Πλατανιά να πιέσουν ψηλά, ενώ ο Στέφενς, αντιλαμβανόμενος το πρόβλημα, αντικατέστησε τον Ολλανδό με τον Μπίμπρας Νάτχο.

Η εικόνα, πάντως, δεν άλλαξε ιδιαίτερα στο τελευταίο ημίωρο. Οι φιλοξενούμενοι δεν κρατούσαν μπάλα και οι γηπεδούχοι πίεζαν για το δεύτερο γκολ, το οποίο τελικά και σημείωσαν στο 68ο λεπτό με πλασέ του Νταβίδ Τόρες, έπειτα από ωραία ενέργεια του Κάταϊ.

Οι συνθέσεις
Πλατανιάς (Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ίνκουμ, Φερνάντες, Αγκιλέρα, Καζναφέρης (86' Γιαχία), Τετέ, Γουνδουλάκης (46' Μενδρινός), Κάταϊ, Μπέλιτς, Τόρες (77' Σιαλμάς).
ΠΑΟΚ (Στέφενς): Γλύκος, Σπυρόπουλος (62' Λίνο), Κίτσιου, Κατσουράνης, Σκόνδρας, Κάτσε, Μαντούρο (59' Νάτχο), Μάρτενς, Λούκας, Στοχ, Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...