Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Πανελευσινιακός - Ίκαρος 71-60

Με τον Σενεγαλέζο, να την οδηγεί, η ομάδα του Πανελευσινιακού, έκανε βήμα παραμονής στην Α1 με τη νίκη 71-60 σε βάρος του Ικάρου, που βυθίζεται


Με τον Φαγιέ να σημειώνει 18 πόντους και να μαζεύει 10 ριμπάουντ, ο Πανελευσινιακός, έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του, αφού επικράτησε με 71-60 σε βάρος του Ικάρου. Πολύ καλοί για την γηπεδούχο ομάδα ήταν και οι Τζόουνς και Φίσερ που σημείωσαν από 15.


Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ νευρικά το παιχνίδι με μεγάλη αστοχία τόσο σε δίποντα όσο και σε τρίποντα,( μόλις 3/11 και 1/6 στο πρώτο δεκάλεπτο) με αποτέλεσμα ο Ίκαρος να πάρει από την αρχή κεφάλι στο σκορ, με τους Ρίτσαρντς, Άσκα και Γκαγκαλούδη. Μάλιστα η ομάδα της Χαλκίδας είχε και 4/4 αιφνιδιασμούς στην πρώτη περίοδο, για να τελειώσει αυτή με την διαφορά στους 7 πόντους (21-14) για τους φιλοξενούμενους.

Στην δεύτερη περίοδο, ο Ίκαρος μπήκε με την ίδια φόρα. Μετά από ένα καλάθι του Τζόουνς κάνει ένα σερί 7-0 για να φτάσει την διαφορά στο +12 υπέρ του (28-16) στο 13’. Ο Πανελευσινιακός πάει να μειώσει, αλλά με καλάθι του Στρναντ η διαφορά πάει ξανά στους 10 για τους φιλοξενούμενους 31-21 στο 16’. Κάπου εκεί οι «σταχυοφόροι» εξαπολύουν την αντεπίθεση τους, με τον Φίσερ να σημειώνει ένα τρίποντο και τον Φαγιέ να βάζει έξι συνεχόμενους για την ισοφάριση σε 33-33. Κάπου εκεί μέσα σε 15΄΄ ο Πανελευσινιακός δέχτηκε πέντε πόντους, μετά από τεχνική ποινή που δέχτηκε ο Τζόουνς. Ο Ρίτσαρντς με δύο εύστοχες βολές και ο Γκαγκαλούδης με άλλη μία και ένα δίποντο, έκλεισαν το πρώτο μέρος, ανεβάζοντας ξανά τη διαφορά στο +5 για τον Ίκαρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...