Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - Νίκη-ανάσα για τον Πανιώνιο επί του ΠΑΣ Γιάννενα

Επιστροφή στις νίκες για τον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.


Ενα 24ωρο μετά το διαζύγιο με τον (προπονητή) Παναγόπουλο, οι παίκτες του Πανιωνίου έδειξαν ψυχικά αποθέματα και πήραν τους βαθμούς με το 2-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ετσι, η ομάδα της Νέας Σμύρνης βελτίωσε τη θέση της στην κατάταξη του πρωταθλήματος, έφθασε τους 27 βαθμούς και ελπίζει πως δεν θα μπλέξει σε περιπέτειες.


Στο 22' ο Κολοβός με υπέροχο χτύπημα φάουλ έκανε το 1-0 και στο 77', ο Ντούνης ύστερα από ωραία προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό σκορ (2-0).

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το ματς επικεντρώνοντας την προσοχή τους στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Εκεί έγινε πραγματική μάχη με τους παίκτες να παλεύουν για την κυκλοφορία της μπάλας. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε μια ελαφρά υπεροχή, η οποία καρποφόρησε από μια στημένη φάση στο 22ο λεπτό. Τότε ο Κολοβός με απευθείας εκτέλεση του φάουλ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε ν' απαντήσει και στο 31' έφθασε κοντά στο γκολ. Ατομική ενέργεια του Ίλιτς ο οποίος έκανε και το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας του Πανιώνιου ήταν σε καλή θέση και έδιωξε τον κίνδυνο. Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να πιέζουν, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Στο 40' η μπάλα έφτασε στον Γιάκο μέσα στη μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Παπαδόπουλος πρόλαβε και έπεσε σωστά και έδιωξε για μια ακόμη φορά.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Πανιώνιος λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο γκολ από στημένη φάση. Ο Κούρος εκτέλεσε εξαιρετικά φάουλ, αλλά αυτή τη φορά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ κατάφερε να διώξει με δυσκολία.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ηπείρου προσπάθησε ν' αντιδράσει και να πιέσει για την ισοφάριση. Ο Πετράκης έκανε κάποιες αλλαγές και ο ΠΑΣ ανέλαβε την κυκλοφορία της μπάλας και την επιθετική πρωτοβουλία. Πιέζοντας όμως για την ισοφάριση, άνοιξε την άμυνα του και ο Πανιώνιος κατάφερε να το εκμεταλλευτεί και σε μια ξαφνική αντεπίθεση να διπλασιάσει το σκορ. Συγκεκριμένα στο 76ο λεπτό ο Ντούνης με καλή ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα του Πανιωνίου μετά από μια μακρινή μπαλιά του Κούρου.

Διαιτητής: Λιαχούδης.

Κόκκινη: Τζημόπουλος (στο 86' με δεύτερη κίτρινη κάρτα).

Κίτρινες: Λίλα, Μητρόπουλος, Κοροβέσης.

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Παντίδος, Ντούνης Κολοβός, Μητρόπουλος, Καμπάνταης(68' Σταυροθανασόπουλος),Γιάννου, Λαμπρόπουλος.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σωτηρίου, Λίλα, Τζημόπουλος, Ιλιτς, Κολοβέτσιος, Λεάντρο, Κοροβέσης, Ακόστα(59' Βίλα), Στρούνα, Γιάκος, Τσουκαλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...