Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Σούπερ Λίγκα: Ημέρα των ντέρμπι

Το πρωτάθλημα έχει πλέον εισέλθει στην τελική ευθεία του, που σημαίνει ότι οι αγώνες που ακολουθούν είναι κρίσιμοι για όλες τις ομάδες αφού ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα ούτε ως προς τις πρώτες θέσεις -με εξαίρεση τον Ολυμπιακό- ούτε στην «ουρά» της κατάταξης.


Στο πλαίσιο της 25ης ημέρας στη Σούπερ Λίγκα θα διεξαχθούν σήμερα πέντε αναμετρήσεις, εκ των οποίων η πλέον αμφίρροπη θα διεξαχθεί στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΠΑΟΚ.


Οι Αρκάδες δίνουν μεγάλη μάχη για την είσοδο στην τετράδα και τη συμμετοχή στα πλέι οφ, ως εκ τούτου λοιπόν χρειάζονται κάθε βαθμό, ενώ από την πλευρά του ο «Δικέφαλος» προσπαθεί να διατηρήσει τη δεύτερη θέση καθώς ο Ατρόμητος τον έχει πλησιάσει στους δύο βαθμούς.

Πολύ σημαντικό και το παιχνίδι στην Κομοτηνή ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» επιδιώκουν όχι μόνο να διασφαλίσουν την παρουσία τους στην πρώτη τετράδα αλλά να φτάσουν και τον Ατρόμητο στην τρίτη θέση, απέναντι στην ομάδα της Θράκης που έχει ως στόχο την έκτη θέση και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Ιδιαίτερα κρίσιμα από βαθμολογική άποψη είναι όμως και τα παιχνίδια που ακολουθούν. Άρης και Βέροια θα παίξουν μια κατηγορία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπως και ο Πανιώνιος που θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στο Αγρίνιο ο Απόλλωνας Σμύρνης θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα για να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού, απέναντι στους πολύ δυνατούς γηπεδούχους που στοχεύουν στην έκτη θέση.

Το πρόγραμμα:
15:00 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ (Novasports 2)
17:15 Άρης-Βέροια (Novasports 2)
17:15 Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης (Novasports 7)
17:15 Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 4)
19:30 Πανθρακικός-Παναθηναϊκός (Novasports 1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...