Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

ΟΦΗ κατά Παναθηναϊκού

Η ΠΑΕ ΟΦΗ επιτίθεται κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.
Σε αυτή κάνει λόγο για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.


«Εμείς ως ΠΑΕ ΟΦΗ δεν είχαμε την παραμικρή διάθεση να ανοίξουμε «διάλογο» αλλά σαφέστατα δεν μπορείς να μείνεις απαθής στην προσπάθεια ορισμένων να κάνουν το άσπρο, μαύρο», συνεχίζει η σχετική ανακοίνωση της Κρητικής ΠΑΕ και προσθέτει ένα βίντεο στο οποίο προβάλλονται φάσεις από το παιχνίδι με τους πράσινους. 


Αναλυτικά αναφέρει η ΠΑΕ ΟΦΗ στην ιστοσελίδα της…

Τις τελευταίες ώρες με έκπληξη παρακολουθούμε μια απεγνωσμένη προσπάθεια από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά κυρίως από τα «συνεργαζόμενα» ΜΜΕ να αλλοιωθεί η εικόνα του αγώνα που έγινε το Σάββατο στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Η προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης κορυφώθηκε στην χθεσινή αθλητική τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, εκεί όπου οι παραγωγοί αλλά και ο τηλε-διαιτητής κ. Ναούμ Μιντιούρης ξεπέρασαν ακόμα και τον… ίδιο τους τον εαυτό. Μάθαμε νέους «κανονισμούς διαιτησίας» αλλά πάνω από όλα αντιληφθήκαμε τον τρόπο που γίνεται η επιλογή των αμφισβητούμενων φάσεων. Όλος τυχαίως οι φάσεις που επιλέχθηκαν ήταν σε βάρος της ομάδας μας, ή τουλάχιστον έτσι θέλησαν να μας το «σερβίρουν», ενώ στην μία και μοναδική φάση που ήταν η πιο καθαρή του αγώνα, το φάουλ που δεν δόθηκε πριν το 0-1, δεν πήρε κανείς θέση γιατί άκουσον, άκουσον ο διαιτητής είχε… αντίθετη πορεία.

Εμείς ως ΠΑΕ ΟΦΗ δεν είχαμε την παραμικρή διάθεση να ανοίξουμε «διάλογο» αλλά σαφέστατα δεν μπορείς να μείνεις απαθής στην προσπάθεια ορισμένων να κάνουν το άσπρο, μαύρο. Αφού όμως επέλεξαν αυτόν το δρόμο, στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται περίτρανα το ποια ομάδα αδικήθηκε ουσιαστικά. Όπως κατάφωρα αδικηθήκαμε και στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου, αλλά τότε τα «συνεργαζόμενα» ΜΜΕ κώφευσαν.


Πηγή: www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...