Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

VIDEO - Skoda Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα 0-3

Εντυπωσιακός ο ΠΑΣ Γιάννινα, έκανε το «δύο στα δύο» με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο, καθώς μετά το 2-1 επί του Λεβαδειακού στους «Ζωσιμάδες» επικράτησε (για δεύτερη συνεχή χρονιά) της Ξάνθης στα Πηγάδια με το ευρύ 3-0 και ανέβηκε στην όγδοη θέση ύστερα από 23 αγωνιστικές, εν αναμονή και των υπόλοιπων αναμετρήσεων.


Το ξεκίνημα του ΠΑΣ ήταν απίστευτα επιθετικό, αφού μόλις στο 2ο λεπτό το σουτ του Τσουκαλά σε κενή εστία πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της ξανθιώτικης εστίας και πέντε λεπτά αργότερα οι Ηπειρώτες έφτασαν στο 0-1.


Σε φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων ο Κοροβέσης «σημάδεψε» το δοκάρι της εστίας του Τσέμα, όμως στην εξέλιξη ο Τζημόπουλος με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Η Ξάνθη ανέβασε ρυθμό, αλλά το δεύτερο «χτύπημα» του ΠΑΣ δεν άργησε να έρθει. Ο Ίλιτς με μακρινή πάσα βρήκε τον Τσουκαλά στην πλάτη της άμυνας, εκείνος πάσαρε στον Κοροβέση και ο τελευταίος σε άδειο τέρμα έκανε με πλασέ το 0-2.

Η Ξάνθη «ισοφάρισε» τα δοκάρια στο 56΄, όταν η μπάλα από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου κατέληξε στην οριζόντια δοκό της εστίας του Βελλίδη, όμως ο ΠΑΣ ήταν αυτός που έφτασε σε ακόμη ένα τέρμα. Στο 58΄ από την πάσα του Στρούνα, ο Ίλιτς βρέθηκε στην καρδιά της ξανθιώτικης άμυνας και με πλασέ διαμόρφωσε το 0-3.

Ο Γιάκος στο 74΄ βρήκε με σουτ το δοκάρι της εστίας του Τσέμα, δίνοντας συνέχεια στην αγωνιστική... παράσταση του ΠΑΣ στο γήπεδο των Πηγαδίων και στο διασυρμό της Ξάνθης. Οι «Ακρίτες» έμειναν χωρίς νίκη για έβδομη σερί αγωνιστική, αφού τελευταία φορά που πήραν τρίποντο ήταν στις 18 Δεκεμβρίου 2013, απέναντι στον ΟΦΗ (2-1).

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Ελευθερίου (Αθηνών), Γεωργαράκος (Αθηνών)

Skoda Ξάνθη (Μάουρερ): Τσέμα, Παϊτο, Γκαρσία (46' Βασιλακάκης), Γούτας (70' Τριάδης), Φλίσκας, Χοσέμι, Μάνταλος, Μπαξεβανίδης, Κάλβο (46' Μαρίν), Σολάρι, Σολτάνι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Μπέριος, Κοροβέσης, Γιάκος (86' Αυγενικού), Ακόστα (74' Ντάσιος), Ίλιτς (82' Κυβελίδης).

Κίτρινες κάρτες: Τζημόπουλος (51', ΠΑΣ Γιάννινα), Μπέριος (54', ΠΑΣ Γιάννινα)
Γκολ: Τζημόπουλος (8', ΠΑΣ Γιάννινα), Κοροβέσης (31', ΠΑΣ Γιάννινα), Ίλιτς (58', ΠΑΣ Γιάννινα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...