Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

VIDEO - Αστέρας Τρίπολης - Πανθρακικός 1-0

Με γκολ του Πάμπλο ντε Μπλάσις στο 54ο λεπτό, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 του Πανθρακικού στο "Θ. Κολοκοτρώνης" και κλείδωσε τη συμμετοχή του στα πλέι οφ της Super League.


Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τη νίκη που ήθελε απέναντι στον Πανθρακικό, του οποίου επικράτησε 1-0 στο «Θ. Κολοκοτρώνης» στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής, πέρασε στην τέταρτη θέση και αναμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι για να δει αν θα παραμείνει εκεί.
Οι γηπεδούχοι υπήρξαν δραστήριοι στο πρώτο εικοσάλεπτο, είχαν κάποιες καλές στιγμής αλλά δεν κατόρθωσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Αθανασιάδη.

Στο 13΄ ο Ουσέρο εκτέλεσε έξυπνα το φάουλ αλλά κανένας συμπαίκτης του δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας, στο 16΄ και σε κεφαλιά του Γκοϊάν ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού πρόλαβε τον Ντε Μπλάσις και στο 20΄ η κεφαλιά του Χουάνμα έφυγε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι υπέστησαν πλήγμα χάνοντας με τραυματισμό (29΄) τον καλύτερο επιθετικό τους, Ιγκόρ και έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν στο ημίχρονο, όταν στο 43΄ το σουτ του Μακρυδημήτρη έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Μπαντή.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έφτασε τελικά στο γκολ στο 54ο λεπτό με κεφαλιά του Ντε Μπλάσις, όταν ο Ουσέρο «πάτησε» την μπάλα για τον Καράσκο κι αυτός με σέντρα «σημάδεψε» τον σκόρερ.

Οι Τριπολιτσιώτες είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν το σκορ με την κεφαλιά του Ζησόπουλου (68΄) που μπλόκαρε ο Αθανασιάδης, ενώ στο 76΄ ο Χασομέρης αν και μόνος δεν έπιασε καλά την κεφαλιά, στην τελευταία καλή στιγμή του Πανθρακικού και του αγώνα.
Οι συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Παπαχρήστος, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο (79' Κουρμπέλης), Χουάνμα (46' Μπαράλες), Ντε Μπλάσις, Καράσκο (69' Ναβάρο).
Πανθρακικός (Μάντζιος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Χρήστου (86' Μπαϊκαρά), Μπεν Σαμπάτ, Ντιόγκο, Μακρυδημήτρης, Ντος Σάντος, Εμπό, Τζάνης, Καθάριος (73' Μολίνα), Ιγκόρ (29' Χασομέρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...