Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

VIDEO - Πανιώνιος- Καλλονή 1-1


Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με τον Κολοβό, αλλά ο Αναστασιάδης απάντησε και η αξιόμαχη Καλλονή πήρε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας από τη Νέα Σμύρνη (1-1).

Ένα κακό σε γενικές γραμμές παιχνίδι είδαμε στα πρώτα 45 λεπτά στη Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιος να έχει την υπεροχή και την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι και την Καλλονή να ανεβαίνει στα τελευταία λεπτά και να χάνει δύο σπουδαίες ευκαιρίες.


Οι γηπεδούχοι πίεσαν από το ξεκίνημα, αλλά απώλεσαν την πρώτη ευκαιρία στο 17': ήταν μια ωραία πάσα στον κενό χώρο προς τον Κολοβό, ο οποίος θα βγει τετ α τετ με τον Χογκ και προσπάθησε με εξωτερικό πλασέ να τον νικήσει, ωστόσο μάταια.

Η Καλλονή, που πρόσεχε κυρίως τα νώτα της και περίμενε μήπως της δοθεί η ευκαιρία να χτυπήσει στην αντεπίθεση, ανέβαινε όσο περνούσαν τα λεπτά και στο τελευταίο πεντάλεπτο θα μπορούσε και να προηγηθεί: αρχικά με τον Λεοζίνιο στο 39' που σούταρε αλλά έσωσε ο Ανέστης και στη συνέχεια με τον Περόνε που βγήκε απέναντι στον Ανέστη αλλά και πάλι ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έπεσε και έδιωξε.

Όπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στην επανάληψη, ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στο ματς και αυτή τη φορά κατάφερε και να σκοράρει: ήταν μια φάση διαρκείας στα καρέ της Καλλονής στο 55', με τον Κολοβό να σεντράρει από δεξιά για τον Ντούνη που πλάσαρε πάνω στον Χογκ, την μπάλα να φτάνει στον Αραβίδη που επίσης σούταρε πάνω στον Χογκ και εν τέλει να έρχεται εκ νέου ο Κολοβός και να στέλνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Χωρίς να οπισθοχωρήσουν, οι Νεοσμυρνιώτες επιχείρησαν να διαχειριστούν το υπέρ τους 1-0, με την Καλλονή να προσπαθεί να οργανώσει τις αντεπιθέσεις της. Έτσι, έχασε αρχικά μια καλή ευκαιρία στο 59' με το ελαφρώς άστοχο σουτ του Περόνε, αλλά βλέποντας τον Πανιώνιο να μην πιέζει για δεύτερο γκολ, συνέχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο μέχρι που έφτασε στην ισοφάριση στο 70'! Ήταν μια ωραία σέντρα του Λεοζίνιο από δεξιά για τον ανενόχλητο Αναστασιάδη, ο οποίος με κεφαλιά μέσα από την περιοχή νίκησε τον ανήμπορο να αντιδράσει Ανέστη.

Η ολιγωρία που επέδειξαν αφύπνισε τους γηπεδούχους και προσπάθησαν να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ. Ως καλύτερες στιγμές καταγράφηκαν δύο απ' ευθείας εκτελέσεις φάουλ του Λάσνικ στο 79' και στις καθυστερήσεις, όμως και στις δύο περιπτώσεις ο Χογκ είπε "όχι", κρατώντας το 1-1 ως το τέλος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Αυλωνίτης, Κούρος, Μητρόπουλος, Κούρντι, Ντούνης, Λάσνικ, Κολοβός, Γιάννου (46' Αραβίδης).

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Χογκ, Γιορέντε, Αναστασιάδης, Ζακουανί, Ποντάνι, Κεϊτά, Καλτσάς, Μανούσος (87' Φουρλάνος), Λεοζίνιο (79' Φαρία), Γκαρσία, Περόνε (75' Ζος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...