Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΑΕΚ: Το Δεκέμβριο του 2015 έτοιμο το γήπεδο

Από την επόμενη Τετάρτη ανοίγουν οι λογαριασμοί στην Πειραιώς για τις καταθέσεις από τους φιλάθλους του «δικεφάλου»

Τη βεβαιότητα ότι το γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι έτοιμο τον Δεκέμβριο του 2015 εξέφρασε ο γενικός διευθυντής της «Δικέφαλος 1924», Νίκος Στράτος ο οποίος έδωσε το παρών στα εγκαίνια του πρακτορείου ΟΠΑΠ του φροντιστή της ομάδας, Νίκου Κορομηλά

«Εχουμε πάρει άδεια από την Επιτροπή κεφαλαιαγοράς και από την προσεχή Τετάρτη, ανοίγουν όλα τα καταστήματα της τράπεζας Πειραιώς για λογαριασμό της ΑΕΚ. Μπορεί ο καθένας με δέκα ευρώ, να πάρει μετοχές. Το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει, για τέλος Δεκεμβρίου του 2015. Ο κόσμος μπορεί να περνάει δύσκολα, αλλά υπάρχει ένας μπροστάρης στην ομάδα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος όσο είναι στην ομάδα, ανεβαίνει και το ποδοσφαιρικό τμήμα συνέχεια, αλλά θα τελειώσει και το σπίτι μας, στη Νέα Φιλαδέλφεια, το οποίο εννοείται πως πάντα θα ανήκει στη Μάνα ΑΕΚ» δήλωσε.

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία από τις 12 του μήνα η Τράπεζα Πειραιώς θα δέχεται τις καταθέσεις των φιλάθλων. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ, θα αρχίσει εκείνη την ημέρα. Η τιμή της μετοχής είναι στα 10 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...