Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - Ο Παναθηναϊκός έχει τον Σουηδό του: 4-1 τον Άρη

Mια βδομάδα μετά τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού και με τον Μάρκους Μπεργκ να εκτελεί τρεις φορές και να πετυχαίνει το πρώτο πράσινο χατ τρικ της σεζόν, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 4-1 του Άρη.

Οι «πράσινοι» στο κατάμεστο «Απόστολος Νικολαΐδης», πιστοποίησαν την ανοδική τους πορεία παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο επικράτησαν άνετα απέναντι στους Θεσσαλονικείς που λένε μάλλον οριστικά αντίο στη Super League. 


Η ομάδα του Αναστασίου έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Μάρκους Μπεργκ που... τα έκανε όλα, σκόραρε τρεις μάλιστα φορές...δημιούργησε καταστάσεις πήρε ακόμα μια εμφατική νίκη και δείχνει ικανή για να διεκδικήσει στα play off να αγωνιστεί την νέα χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ 


Σε ένα ματς γιορτή για  τον Παναθηναϊκό που βράβευσε την ομάδα του 1964, η οποία υπό την καθοδήγηση του Στέφαν Μπόμπεκ έγινε η μοναδική που κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, οι παίκτες του Αναστασίου  ξεκίνησαν  δυνατά τον αγώνα και με επιθετικό δίδυμο Μπεργκ-Πέτριτς να δημιουργεί κινδύνους στην εστία του  Άρη, φαινόταν πως το γκολ για τον Παναθηναϊκό ήταν θέμα χρόνου, με το πρώτο να έρχεται στο 26' με τον Μάρκους Μπεργκ, να νικά τον Διούδη μετά από ωραία σέντρα του Νάνο.
Στο 34΄ο  Άρης απείλησε να ισοφαρίσει όταν ο Θάνος να δίνει  ένα ανύπαρκτο πέναλτι στους Θεσσαλονικείς και τον Τάτο να σπαταλά την ευκαιρία καθώς ο Κοτσόλης απέκρουσε. Έξι λεπτά αργότερα όμως οι «κιτρινόμαυροι»,  ισοφάρισαν με τον Μανιά (40'). Η χαρά της ομάδας του Σούλη Παπαδόπουλου, ωστόσο, δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 45' ο Κλωναρίδης πέτυχε το 2-1, δίνοντας ξανά τα ηνία του αγώνα στους πράσινους.
Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο με την ψυχολογία υπέρ του κυκλοφόρησε την μπάλα σωστά και με τον Μάρκους Μπεργκ να... οργιάζει, στο 56' έκανε το 3-1, με κεφαλιά μετά από σύγχυση στην περιοχή του Άρη, ενώ στο 74' ο Σουηδός μετά από ασίστ του Αμπέντ έκανε το 4-1 και έβαλε ... φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του στην άνετη νίκη επί του Άρη.
Οι πράσινοι με αυτή τη νίκη τους πήραν ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο και θα περιμένουν αύριο την απώλεια βαθμών από πλευράς ΠΑΟΚ ή Ατρόμητου για να μειώσουν την διαφορά. Την ίδια ώρα ο Άρης παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Super League.
Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Μέντες, Νάνο, Ζέκα, Πράνιτς (79' Δώνης), Αμπέντ (81' Καρέλης), Κλωναρίδης, Πέτριτς (72' Ατζαγκούν), Μπέργκ 
Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Κύργιας, Βανγκέλι, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Τάτος, Μανιάς, Βλάχος (50' Κουσίδης), Ηρακλής (63' Σουνάς), Τσιάρας, Νταμάρλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...