Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΒΟΛΕΪ Ολυμπιακός - ΑΕΚ πράξη δεύτερη

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, αλλά και στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στου Ρέντη για την Α1 βόλεϊ των γυναικών.

Μία εβδομάδα μετά την αναμέτρηση τους για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Γυναικών, όπου ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2, επικράτησε με 3-2, οι ερυθρόλευκες υποδέχονται αύριο το απόγευμα (17.00, Γεωργουλέας, Μόσχος, Novasports 3) την ΑΕΚ αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Πρόκειται για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, το οποίο είχε διεξαχθεί στις 21/12/2013 με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 3-1, αλλά την ΑΕΚ να κερδίσει την ένσταση που κατέθεσε για παράβαση κανονισμών παιδιάς. Η Ένωση είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας με 49 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός είναι στη 2η θέση με 48 βαθμούς.

Συγκριτικά με τον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου, υπάρχει μια σημαντική διαφορά, καθώς πλέον στον πάγκο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Μανώλης Ρουμελιώτης.

Ο πρώην τεχνικός των Βριλησσίων, έχει υποχρεώσει τον Ολυμπιακό στη μοναδική του ήττα εντός συνόρων (για την 10η αγωνιστική τα Βριλήσσια είχαν επικρατήσει στην έδρα τους με 3-2), αλλά είχε αποχωρήσει από την ομάδα στα μέσα Φεβρουαρίου λίγες ημέρες μετά την εντός έδρας ήττα των Βριλησσίων από τον Ολυμπιακό με 3-0 για τους '16' του Κυπέλλου (είχε παραμείνει και στο επόμενο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΕΟΣ).

"Υπομονή και καθαρό μυαλό"

Ο γηπεδούχος, Γιάννης Νικολάκης μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού έδωσε το στίγμα για την αναμέτρηση. "Το σίγουρο είναι ότι είναι ένας τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του Κυπέλλου. Οι ομάδες είναι ισοδύναμες και ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Σίγουρα η αλλαγή προπονητή θα βοηθήσει στο θέμα της ψυχολογίας την ΑΕΚ αλλά τα κορίτσια μας το γνωρίζουν καλά αυτό και είναι προετοιμασμένα. Πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας, καθαρό μυαλό και να διορθώσουμε κάποια πράγματα σε σχέση με το Κύπελλο.

Από το μυαλό των παικτριών μου έχει φύγει ο αγώνας Κυπέλλου και σκέφτονται πλέον το Πρωτάθλημα και τα παιχνίδια με την ΑΕΚ και την Νάξο" ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Το ντεμπούτο του Ρουμελιώτη

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ ο Μανώλης Ρουμελιώτης ετοιμάζεται χωρίς άγχος για το ντεμπούτο του στον κιτρινόμαυρο πάγκο… "Πρόκειται για μια νέα εμπειρία, στον πάγκο μιας πολύ μεγάλης ομάδας και ότι θα κάνω ντεμπούτο σε ένα μεγάλο ντέρμπι έχει τα θετικά του έχει και τα αρνητικά του. Προσωπικά πάντως μου αρέσει να συμμετέχω σε τέτοια παιχνίδια.

Όλα αυτά τα παιχνίδια μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού είναι ντέρμπι και κανένας δεν μπορεί να προδικάσει από πριν την εξέλιξη του. Για να κερδίσεις όμως ένα τέτοιο ματς χρειάζεται να κρατήσεις την τακτική αλλά και την απόδοση σου σταθερά σε υψηλά στάνταρ. Σίγουρα είχαμε πολύ λίγες ημέρες να ετοιμαστούμε για το συγκεκριμένο ματς.

Δεν υπήρχε η δυνατότητα να αλλάξουμε πολλά πράγματα, ούτως ή άλλως όμως δεν θέλουμε να αλλάξουμε και πολλά. Η ομάδα δούλεψε καλά αυτό το διάστημα, με ιδιαίτεροι ζήλο και ποιότητα στην προπόνηση και θέλω να πιστεύω ότι θα δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο.

Θα επαναλάβω όμως ότι πρέπει να κρατήσουμε πιστά την τακτική μας καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού να μην χαλαρώσουμε ούτε λεπτό για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το ματς" σχολίασε ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...