Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Σε ρυθμούς ντέρμπι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Στο ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα έχουν στρέψει την προσοχή τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός.


Σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνουν από σήμερα ο «δικέφαλος του Βορρά» και οι «ερυθρόλευκοι» ενόψει της μεταξύ τους κυριακάτικης αναμέτρησης στην Τούμπα.


Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στα δύο «στρατόπεδα» μετά τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους και δίνουν την ευκαιρία στους δύο προπονητές να αρχίζουν να καταστρώνουν τα πλάνα τους για το ντέρμπι.

Στον Ολυμπιακό, ο Μίτσελ έχει δώσει το σύνθημα για ανασύνταξη και προσπαθεί να αλλάξει το κλίμα μετά την βαριά ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι Πειραιώτες θέλουν πλέον να επιστρέψουν στις νίκες στην Τούμπα και να κατακτήσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα, προκειμένου να αποδείξουν ότι η ήττα στο ντέρμπι αποτελεί μία κακή παρένθεση.

Ο Ισπανός τεχνικός προβληματίζεται για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει και περιμένει να δει την κατάσταση των διεθνών ποδοσφαιριστών, προκειμένου να καταλήξει στο αρχικό σχήμα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σαβιόλα και Ολαϊτάν, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Μαρκάνο.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΟΚ επιζητά επίσης την επιστροφή στις νίκες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μετά την ισοπαλία με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, η οποία έφερε και το «διαζύγιο» με τον Χουμπ Στέφενς. Με τον Γιώργο Γεωργιάδη πλέον στον πάγκο του ο «δικέφαλος του Βορρά» θέλει να κάνει μία νέα αρχή και να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα του.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, που θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Λίνο, ενώ περιμένει να δει και σε τι κατάσταση βρίσκονται οι διεθνείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...