Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Παναθηναϊκός: Επαναφέρει τον Μέντες

Η τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί ο Ολλανδός χαφ ήταν στις 11 Ιανουαρίου, στη νίκη με 1-0 επί του Παναθηναϊκού, και μετά είχε ενοχλήσεις στον δικέφαλο

Το βάρος στην «προσγείωση» των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη έχει ρίξει ο Γιάννης Αναστασίου εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Άρη για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30). 

Εκείνο που περιμένει ο 41χρονος προπονητής από τους «πράσινους» είναι να αντιμετωπίσουν με την ίδια σοβαρότητα το συγκεκριμένο παιχνίδι και να πάρουν τη νίκη κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Λαγό και, σύμφωνα με την SportDay, αναμένεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα μετά από περίπου δύο μήνες τον Μέντες.

Η τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί ο Ολλανδός χαφ ήταν στις 11 Ιανουαρίου, στη νίκη με 1-0 επί του Παναθηναϊκού, και μετά είχε ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Στη συνέχεια, μπήκε ως αλλαγή στο εκτός έδρας 1-1 του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στην Κρήτη κι αγωνίστηκε για 33 λεπτά και πάλι είχε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός στη συνέχεια, αλλά πλέον είναι έτοιμος.

Ήδη ο Αναστασίου είχε ένα τετ-α-τετ με τον Μέντες, ο οποίος του ζήτησε να είναι στην αποστολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά προτιμήθηκε να μείνει εκτός και τώρα είναι 100% έτοιμος να παίξει με τον Άρη.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» τόνισε ότι δεν θα ακολουθήσει την ίδια τακτική με τους «κίτρινους» και όλα δείχνουν ότι το 4-4-1-1 θα γίνει 4-4-2, ενώ αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και ο Μλάντεν Πέτριτς.

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...