Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Χωρίς Σπανούλη η επιχείρηση «come back» κόντρα στην Αρμάνι

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Αρμάνι Μιλάνο για την 9η αγωνιστική του Top 16 με μόνο στόχο την επιστροφή του στις νίκες

Ώρα για τη μεγάλη επιστροφή παρά τη μεγάλη απουσία! Με όπλο τον κόσμο του ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε (06/03, 21:00, ΔΤ) στο ΣΕΦ την Αρμάνι Μιλάνο για την 9η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague και θέλει μόνο τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες του όσον αφορά στην κατάκτηση της δεύτερης, προνομιούχου θέσης του Ε’ ομίλου. Έξτρα κίνητρο, αν και δεν το παραδέχονται οι Πειραιώτες, είναι η ρεβάνς για τη συντριβή με 30 πόντους στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. 

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση, από Παναθηναϊκό και Φενέρ, ενώ από την άλλη η Αρμάνι έχοντας νικήσει το «τριφύλλι» την περασμένη αγωνιστική απολαμβάνει μόνη της τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Στην προσπάθειά τους αυτή οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν τις πολύτιμες υπηρεσίες του Βασίλη Σπανούλη. Όπως και στο παιχνίδι με τη Φενέρ την περασμένη εβδομάδα, έτσι και κόντρα στην Αρμάνι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεση του τον Λαρισαίο γκαρντ καθώς δεν ξεπέρασε την τενοντίτιδα στο γόνατο και τέθηκε εκτός 12άδας για δεύτερο συνεχόμενο ματς στη φάση των «16».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...