Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Τι να σου κάνει κι ο Μήτρογλου…

Πολύ μεγάλο μοιάζει το χάλι της Φούλαμ για να το μαζέψει μόνος ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Έλληνας στράικερ ξεκίνησε βασικός, έφτιαξε φάσεις, αλλά δεν μπόρεσε ν’ αποτρέψει το οδυνηρό 3-1 απ’ την Κάρντιφ


Όχι ο Μήτρογλου, ούτε ο… Μέσι δείχνει ικανός να σώσει (αυτή) τη Φούλαμ!

Παρόλο που είχαν τον Έλληνα επιθετικό για πρώτη φορά βασικό -κι εκείνος έφτιαξε ευκαιρίες για να σκοράρει- οι «cottagers» υπέστησαν σκληρή ήττα 3-1 απ’ την Κάρντιφ.


Με την είσοδο και του Γιώργου Καραγκούνη στο ματς, η ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ έδειχνε να παίρνει τα πάνω της. Και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Έλληνα άσου, απάντησε (με τον Χόλτμπι) στο προβάδισμα που είχε δώσει ο Κόκερ.

Δεχόμενοι ωστόσο δυο τέρματα σε πέντε λεπτά (ξανά απ’ τον Κόκερ στο 67’ και με αυτογκόλ του Ρίτερ στο 71’) οι Λονδρέζοι ξάπλωσαν στο καναβάτσο. Και δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από ‘κει (και απ’ τον πάτο της βαθμολογίας) ούτε απ’ τις καλές ενέργειες του Μήτρογλου, που έφεραν καλές φάσεις στο δίλεπτο 76’-77’.

Κι ενώ η Κάρντιφ έβρισκε βαθμολογικό οξυγόνο στην Ουαλία, η Σαουθάμπτον έβρισκε ξανά τα πατήματά της στο Λονδίνο. Με γκολ του Ροντρίγκες λοιπόν στο 37’, καθάριζε 1-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας και επέστρεφε στις επιτυχίες έπειτα από δυο συνεχόμενες ήττες (με Γουέστ Χαμ και Λίβερπουλ).

Σε αυτές ωστόσο -τις επιτυχίες- παρέμεινε η Στόουκ. Διότι τη μεγάλη νίκη επί της Άρσεναλ την περασμένη βδομάδα ακολούθησε παλικαρίσια ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Νόριτς. Με ίδιο πρωταγωνιστή (Γουόλτερς), ίδιο τρόπο (πέναλτι) και παίκτη λιγότερο απ’ το 78’ λόγω αποβολής του σκόρερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...