Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - This is Toumba! - Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ και… ανέβαλε το πάρτι για την κατάκτηση του τίτλου.


Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν ήθελε να δει τον Ολυμπιακό να κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έπαιξαν με πάθος και ορισμένες φορές σκληρά, για να αποτρέψουν αυτό το σενάριο.


Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό, με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει γρήγορα από τη μία περιοχή στην άλλη. Δυνατές μονομαχίες και κάποιες «κοκκορομαχίες» δυσκόλεψαν το έργο του διαιτητή Κάκου.

Στο 33ο λεπτό ο Σάμαρης «κεραυνοβόλησε» τον Γλύκο με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και έκανε το 0-1 για τον Ολυμπιακό. Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Αθανασιάδης έφερε το ματς στα ίσα, εκμεταλλευόμενος το λάθος που έκανε ο Μανωλάς στην άμυνα. Στο 43’ ο Ρομπέρτο απέκρουσε το σουτ του Τζαβέλλα.

Έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Γλύκος λίγο έλειψε να κάνει δώρο ένα γκολ στους φιλοξενούμενους, αλλά η κόντρα που έβαλε ο Μπονγκ δε βρήκε στόχο. Στο 57ο λεπτό ο Κάκος δεν απέβαλε τον Ινσαουράλδε για το βίαιο χτύπημα στον Εντινγκά και αρκέστηκε σε μία κίτρινη κάρτα.

Ο ΠΑΟΚ επιχείρησε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις με σέντρες, χωρίς αποτέλεσμα. Στο 84ο λεπτό ο Τζαβέλλας με σουτ έκανε το 2-1, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στην Τούμπα.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ (83’ Κίτσιου), Ινσαουράλδε, Τζαβέλλας, Νάτχο, Λάζαρ (24’ Κατσουράνης), Κάτσε, Λούκας, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (81’ Χούσεν).

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Μπονγκ, Σάμαρης, Εντινγκά, Μασάντο, Φουστέρ (81’ Πελέ), Ιμπαγάσα (15’ Πέρες), Βαλντέζ (72’ Κάμπελ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...