Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Βουλιαγμένη - Πανιώνιος στον εμφύλιο για τους «8»

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
O πρώτος ελληνικός εμφύλιος στο πόλο αλλά με ευρωπαϊκό διακύβευμα διεξάγεται σήμερα (20.00) στο κολυμβητήριο Πειραιά με αντιπάλους την τυπικά οικοδέσποινα Βουλιαγμένη και τον Πανιώνιο. Δύο ομάδες που έχουν ήδη συναντηθεί δύο φορές εφέτος, σε φιλικό αγώνα και στην πρεμιέρα της Α1 ανδρών, και δεν έχουν να κρύψουν τίποτα η μια από την άλλη στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Λεν Τρόφι. Οι Κυανέρυθροι μετρούν δύο νίκες με διαφορά ενός γκολ στην εφετινή σεζόν, γεγονός που τους δίνει θεωρητικό προβάδισμα. «Το παιχνίδι της Ευρώπης θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό του πρωταθλήματος που προηγήθηκε» αντιτείνει ο νεαρός διεθνής περιφερειακός της Βουλιαγμένης Αλέξανδρος Γούνας προσθέτοντας ότι «στόχος μας είναι η νίκη, έστω και με ένα γκολ διαφορά».
Ο συμπαίκτης του στην Εθνική αλλά αντίπαλός του σήμερα Κώστας Μουρίκης έχει διαφορετική γνώμη. «Παίξαμε δύο φορές στην έδρα της Βουλιαγμένης, στον Λαιμό, και νικήσαμε,ενώ τώρα παίζουμε στον Πειραιά. Επιπλέον έχουμε τη ρεβάνς στην έδρα μας. Αυτό δείχνει ότι είμαστε πιο ποιοτική ομάδα,καλύτερη και πιο έμπειρη και το φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά του Λεν Τρόφι» σημείωσε ο 22χρονος φουνταριστός.

Διαφορετική προσέγγιση έχουν οι δύο νεαροί διεθνείς και στο θέμα της έδρας. «Το ότι δεν θα παίξουμε στην έδρα μας θα παίξει μικρό ρόλο, αλλά όχι τον καθοριστικό» θεωρεί ο Γούνας, ενώ ο Μουρίκης πιστεύει ότι «θετικό είναι για μας το ότι θα παίξουμε στον Πειραιά και όχι στη φυσική έδρα τηςΒουλιαγμένης, τον Λαιμό. Ουσιαστικά είναι σαν να παίζουμε σε ουδέτερη έδρα».
Σήμερα εξάλλου κάνει την εφετινή ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα αντιμετωπίζοντας στις 14.15 στη Βαρκελώνη την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο του Γ΄ ομίλου. Εξάλλου, για την 3η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών παίζουν σήμερα: Εθνικός- Π. Φάληρο (κολ. Πειραιά, 17.00), ΚαλαμάκιΧίος (κολ. Αλίμου, 19.00). 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=366873&ct=5&dt=13/11/2010#ixzz159QXesx0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...