Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Στήριξη από τους παίκτες του Ατρομήτου στον Δώνη

ΔΩΝΗΣ - ΣΠΑΝΟΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ...
Ανακοίνωση εξέδωσαν την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου (την υπογράφουν όλοι ανεξαιρέτως), με την οποία επιχειρούν να επαναφέρουν την ηρεμία στην ομάδα, μετά τη νέα αποτυχία απέναντι στον Άρη. Τονίζουν ότι ως επαγγελματίες ακολουθούν πιστά τον προπονητή τους και στο τέλος προσθέτουν ότι θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν την αγωνιστική ανάταση της ομάδας.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:
«Εμείς οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου διαβάσαμε με έκπληξη και απορία δημοσιεύματα σε μερίδα του Τύπου που διογκώθηκαν υπερβολικά και ξεφεύγουν από τα όρια της αληθινής πληροφόρησης. Στην Ελλάδα όμως ζούμε!

Οι εσωτερικές υποθέσεις, όπως σε κάθε οικογένεια, αφορούν μόνο την οικογένεια της ομάδας κι επιλύονται άμεσα με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Ατρόμητου.

Ο προπονητής μας Γιώργος Δώνης είναι αποκλειστικά αρμόδιος να χαράξει τον τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος και όλοι είμαστε υποχρεωμένοι ως επαγγελματίες να τον ακολουθήσουμε.

Εμείς οι ποδοσφαιριστές θα κάνουμε τα πάντα για να επαναφέρουμε τον Ατρόμητο στις επιτυχίες και στο δρόμο που του αξίζει».
www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...