Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Με σοβαρότητα στην... καυτή Τούμπα λένε οι Ισπανοί της Βιγιαρεάλ

The UEFA Europa League logo.Image via WikipediaΠροβληματισμένος σχετικά με την... ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η ομάδα του στην Τούμπα, εμφανίστηκε ο Χουάν Κάρλος Γκαρίδο στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ για το Europa League. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι εάν οι παίκτες του τα «δώσουν όλα», τότε δεν φοβάται για το αποτέλεσμα, ενώ πάνω-κάτω τα ίδια επεσήμανε και ο επιθετικός της ομάδας, Τζόζι Άλντιντορ.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Οι βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί στο σημείο της φάσης των ομίλων που βρισκόμαστε. Είναι ένα παιχνίδι - κλειδί, για να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η πρόκριση μας στην επόμενη φάση. Στόχος μας είναι η πρώτη θέση του ομίλου και αυτό το ματς μπορεί να κρίνει την κορυφή. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή και σκληρή ομάδα σε μία καυτή έδρα. Οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί και θα προσπαθήσουμε να τους κατακτήσουμε».

Για το αν θα είναι ευχαριστημένος σε ενδεχόμενη ισοπαλία: «Πάντα έχουμε στόχο να κερδίζουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Για την κατάσταση του Ρόσι: «Είναι στο κρεβάτι άρρωστος και μάλλον έχει ανεβάσει πυρετό. Ελπίζω, όμως, ότι αύριο θα είναι καλά».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, αλλά και της ομάδας του: «Φαντάζομαι ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει πιο επιθετικά, λόγω του ότι παίζει στην έδρα του. Εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε και θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που έχουμε συνηθίσει να παίζουμε».

Για τον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι κάθε αντίπαλος έχει ποιότητα. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Στο πρώτο ματς κερδίσαμε δύσκολα. Έπαιξε καλή άμυνα. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας και γνωρίζουμε ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε. Όσο δυσκολότερο είναι το κάθε παιχνίδι, τόσο καλοί πρέπει να είμαστε και εμείς. Αύριο, πρέπει να παίξουμε πολύ καλά, γιατί και ο αντίπαλός μας είναι ιδιαίτερα απαιτητικός».

Άλντιντορ:«Με σοβαρότητα»

«Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς που απομένουν. Θέλουμε να τα πάρουμε και τα τρία, για να πάρουμε την πρόκριση, αλλά και να διατηρήσουμε την θέση στην οποία βρισκόμαστε τώρα. Δεν υπάρχουν ειδικές εντολές για αυτό το παιχνίδι. Είμαστε επαγγελματίες και αντιμετωπίζουμε κάθε ομάδα με σοβαρότητα, όπως κάνουμε πάντα» δήλωσε από την πλευρά του ο Τζόζι Άλντιντορ, εκπροσωπόντας τους παίκτες της Βιγιαρεάλ.
tovima.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...