Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Άνοιξαν λογαριασμοί για τα παράνομα στοιχήματα στο ποδόσφαιρο

«Καρπούς» φαίνεται να αποδίδει η ευρεία έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για τα στημένα παιχνίδια στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ήδη έχουν ανοίξει 20 τραπεζικοί λογαριασμοί προέδρων ομάδων, ενώ στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει και συγκεκριμένα ονόματα που φέρονται να έχουν κυριολεκτικά θησαυρίσει από παράνομα στοιχήματα μέσω Διαδικτύου.

Ειδικότερα, η ευρεία έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη – διενεργείται από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) υπό την εποπτεία εισαγγελικού λειτουργού – αφορά 27 στημένα παιχνίδια τα οποία έστειλε η ΟΥΕΦΑ στις αρμόδιες ελληνικές αρχές.

Μέχρι στιγμής τρεις είναι οι δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί με την πρώτη να αφορά σε προέδρους ομάδων, ποδοσφαιριστές , προπονητές και διαιτητές, τη δεύτερη σε πρόσωπα που φέρεται να πληροφορούσαν τους ενδιαφερόμενους, την τρίτη σε παίκτες που φέρονται να έχουν κερδίσει μεγάλα ποσά από παράνομο στοίχημα και τη τέταρτη σε πρόσωπα που έχουν στοιχηματίσει παράνομα μέσω διαδικτύου.

Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργούνται, αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες, να κληθεί για να καταθέσει τις επόμενες ημέρες ο πρώην επικεφαλής της πειθαρχικής επιτροπής της ΟΥΕΦΑ, Πίτερ Λιμάχερ. PROTO THEMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...