Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Απέχει από τις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Έντι Σάνον

AEK's emblem of the 1960sImage via WikipediaΟ Έντι Σάνον αποφάσισε να απέχει από τις προπονήσεις της ΑΕΚ την Τρίτη, καθώς η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει καθυστερήσει στην καταβολή των χρημάτων του συμβολαίου του.

Ο παίκτης φέρεται να ζήτησε τα οφειλόμενα χρήματα, ωστόσο η ΚΑΕ του επεσήμανε πως την συγκεκριμένη χρονική στιγμή κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, καθώς στην ομάδα περιμένουν χρήματα από τους χορηγούς και την τηλεόραση.

Ο Σάνον αν και ενημερώθηκε πως οι πληρωμές θα γίνουν στις επόμενες μέρες, αποφάσισε να απέχει από τις προπονήσεις έως ότου κάτι τέτοιο καταστεί δυνατό. Αντιθέτως δεν φέρεται να υπάρχει κάποιο ζήτημα με τον Άντονι Γκράντι, ο τρόπος πληρωμής του οποίου άλλωστε διαφέρει από αυτόν τον υπόλοιπων ξένων.

Πλέον η παραμονή του Αμερικάνου στο ρόστερ της ομάδας μόνο σίγουρη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, μιας και ο παίκτης έχει απογοητεύσει προς το παρόν με τις εμφανίσεις του και μετά την τελευταία ενέργειά του υπάρχει περίπτωση να γίνει προσπάθεια για αποδέσμευση του. Παρ' όλα αυτά κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα δύσκολο γιατί ο παίκτης δεσμεύεται από συμβόλαιο.tovima.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...