Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ισόπαλοι Ξάνθη και Ηρακλής, νίκη για Πανσερραϊκό στην Τρίπολη (video)

Στο «Χ» κόλλησαν Ξάνθη και Ηρακλής στα Πηγάδια, ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποίησε καμία από τις δύο ομάδες. Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-0 πέτυχε ο Πανσερραικός στην Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα. 

Skoda Ξάνθη- Ηρακλής 2-2




Skoda Ξάνθη και Ηρακλής αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 στο γήπεδο των Πηγαδίων για την 9η αγωνιστική, ένα αποτέλεσμα που δεν άφησε ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες.

Το αποτέλεσμα αυτό σίγουρα δεν ικανοποίησε τις δύο ομάδες, καθώς η μεν Ξάνθη παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς, καθώς έχει να κερδίσει από την 4η αγωνιστική (σ.σ. 1-0 τον ΠΑΟΚ), ενώ από την άλλη για τον Ηρακλή που έφτασε στους 12 βαθμούς, ήταν η πέμπτη του συνεχόμενη ισοπαλία.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ καλός με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες και να σημειώνουν τρία τέρματα. Στο δεύτερο μέρος η Skoda ανέβασε την απόδοσή της και με τις αλλαγές του Γιώργου Παράσχου κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Skoda Ξάνθη (Γιώργος Παράσχος): Γκσπούρνινγκ, Φλίσκας, Στιούαρτ, Κωστούλας, Βάλλας, Αντεφέμι, Πόι, Μαρσελίνιο (60' Σουάνης), Στρμπα (69' Βασιλακάκης), Έλινγκτον, Μπούγκα (46' Κιντάνα).

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Χοσέμι, Κατσαμπής, Κανακούδης, Ντάνι, Κυριαζής, Πίτου, Μάρα (85' Βέλλιος), Στσοτ (68' Ηλιάδης), Σολτάνι (90' Κάτσικας).

Σκόρερ: Βάλλας (19', Skoda Ξάνθη), Στιούαρτ (73', Skoda Ξάνθη)- Μάρα (22', Ηρακλής), Σολτάνι (29', Ηρακλής)

Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός 0-2


Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι από πλευρά ενδιαφέροντος και θεάματος ο Πανσερραϊκός πέτυχε μια σπουδαία νίκη με 2-0 στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης και ξέφυγε για τα καλά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα να πετυχαίνει ένα γκολ με τον Ροτζέριο το οποίο όμως δεν μέτρησε, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης έκρινε πως η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή.

Ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό με τον Παντελιάδη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργιάδη, ενώ το 2-0 έγινε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Γεωργιάδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε μοιραίο μάθος τοθ Φυτανίδη.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν, ειδικά μετά την κόκκινη κάρτα που είδε ο Άμο, όμως έπεσαν πάνω σε έναν καταπληκτικό Ράντμαν που έκανε το ματς της ζωής του.

Αστέρας (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανίδης (Τσαμπουρής 52'), Ορόθκο, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Αράς, Καρέρα (Φορτούνης 46'), Μπαστία (Ουντότζι 55'), Λαδάκης, Ροζέριο, Ρομπέρτο.

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Κάστρο, Άμο, Γεωργιάδης, Μπέλιτς(Τριανταφύλλου 79'), Παντελιάδης, Νταλέ, Μαβενέ, Σουμπίνιο(Ανάκογλου 83'), Λεοζίνιο(Βοσκόπουλος 56'), Αλβάρες.

Σκόρερ: Παντελιάδης 22', Γεωργιάδης 51'

Πηγή: Sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...