Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Ο Αντετοκούνμπο έλαμψε στην πρεμιέρα του All Star Game και είπε ότι προτιμά την Εθνική Ανδρών

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο...συστήθηκε σε όλο τον πλανήτη. Στην πρώτη του χρονιά στο «μαγικό» κόσμο του ΝΒΑ ο νεαρός φόργουορντ πήρε μία μικρή γεύση από αυτά που θα ακολουθήσουν στο μέλλον.


Ο 19χρονος «ρούκι» του Μιλγουόκι έγιναν ο πρώτος Έλληνας παίκτης που λαμβάνει μέρος σε All Star Weekend και συγκεκριμένα στον αγώνα "Rising Star Challenge".


Η ομάδα του Γκραντ Χιλ, όπου αγωνίστηκε για αρκετή ώρα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, επικράτησε αυτής του Κρις Γουέμπερ με το...χορταστικό 142-136, στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» του τριημέρου του All Star Game της Νέας Ορλεάνης.

Ο Αντετοκούνμπο έπαιξε 17 λεπτά, διάστημα στο οποίο πέτυχε 9 πόντους (3/3 δίποντα, 3/4 βολές), είχε 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κόψιμο και στον επίλογο με ανάποδο κάρφωμα ανάγκασε το κοινό να τον αποθεώσει.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Αντρέ Ντράμοντ του Ντιτρόιτ με 30 πόντους και 25 ριμπάουντ (αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του ματς), ενώ στο δεύτερο μέρος ο Γουέιτερς «πήρε φωτιά» με 31 πόντους (4/6 τρίποντα).
Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Τιμ Χαρνταγουέι (36 πόντοι, 12/23 σουτ).

Στο τέλος του πρώτου μέρους ο Ντράμοντ δήλωσε μεταξύ άλλων πως είχε στόχο να πάρει το βραβείο του MVP και το κατάφερε μετά τη σπουδαία εμφάνιση που είχε. Στάθηκε άτυχος, όμως, καθώς κατά την παραλαβή του βραβείου, αυτό έπεσε στο έδαφος κι έσπασε. Η αντίδρασή του ήταν να πιάσει το σπασμένο αντικείμενο, να χαμογελάσει και να το σηκώσει στον αέρα πανηγυρίζοντας...

«Προτιμώ την Εθνική Ανδρών» λέει ο Γιάννης

Την προτίμησή του στην Εθνική Ανδρών από την Εθνική Νέων εξέφρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στο περιθώριο του All Star Game καθώς τόνισε πως θα είναι πολύ δύσκολο να παίξει και με τους Νέους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κρήτης, αλλά και με την Ανδρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.

«Έχω έναν ακόμη χρόνο για να παίξω στην ομάδα Νέων Ανδρών, αλλά δεν μπορώ να κάνω και τα δύο. Ο επόμενος χρόνος θα είναι δύσκολος. Θέλω να παίξω με την Ανδρών. Μπορώ να επιλέξω», δήλωσε στην ιστοσελίδα των Μπακς.

Μιλώντας για τη συμμετοχή του στο All Star Game και τον αγώνα με τους ανερχόμενους παίκτες του ΝΒΑ (πρωτοετείς και δευτεροετείς) είπε: «Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Το διασκέδασα πολύ. Είμαι ο νεότερος παίκτης που συμμετείχε στο All Star Game και αυτό με κάνει να νιώθω πολύ καλά. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...