Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Πανιώνιος: «Τέλος» ο Παναγόπουλος

Πολύ σύντομο αποδείχθηκε το δεύτερο πέρασμα του Κώστα Παναγόπουλου από τον πάγκο του Πανιωνίου, καθώς παραμονές του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η διοίκηση έλυσε τη συνεργασία της με τον Έλληνα τεχνικό.


Το δίδυμο των Αντώνη Μανίκα-Δημήτρη Τερεζόπουλου θα καθίσει στον πάγκο στην αυριανή καθοριστική για το μέλλον της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες.

Η απομάκρυνση του Παναγόπουλου δεν έχει να κάνει μόνο με την κακή πορεία των «κυανέρυθρων» στο πρωτάθλημα, από τότε που ανέλαβε, σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό από το κύπελλο, αλλά και με τις διοικητικές εξελίξεις που αναμένοναι εντός των προσεχών ημερών στην ΠΑΕ. Φημολογείται, μάλιστα. ότι οι παίκτες θα ενημερωθούν στη διάρκεια της σημερινής τελευταίας προπόνησης για τις αλλαγές που έρχονται σε διοικητικό επίπεδο, με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη να στηρίζει τη νέα προσπάθεια.

Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή. Φαβορί αυτή τη στιγμή προβάλλει ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τον Πλατανιά Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...