Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

NBA: «Μαγική» βραδιά για Αντετοκούνμπο

Στην πρώτη του χρονιά στο ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έλαβε μέρος στπο τριήμερο των εκδηλώσεων του All Star Game της Νέας Ορλεάνης.


Ο 19χρονος «ρούκι» του Μιλγουόκι έγιναν ο πρώτος Έλληνας παίκτης που λαμβάνει μέρος σε All Star Weekend και συγκεκριμένα στον αγώνα "Rising Star Challenge", γεγονός που αν μη τι άλλο θα του μείνει αξέχαστο.

Η ομάδα του Γκραντ Χιλ, στην οποία συμμετείχε ο Αντετοκούνμπο, επικράτησε αυτής του Κρις Γουέμπερ με το...χορταστικό 142-136, στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» του εφετινού All Star Game.

Στα 17 λεπτά που αγωνίστηκε ο Έλληνας παίκτης πέτυχε 9 πόντους (3/3 δίποντα, 3/4 βολές), είχε 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κόψιμο και στον επίλογο με ανάποδο κάρφωμα ανάγκασε το κοινό να τον αποθεώσει. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Αντρέ Ντράμοντ του Ντιτρόιτ με 30 πόντους και 25 ριμπάουντ (αναδείχθηκε MVP του ματς), ενώ στο δεύτερο μέρος ο Γουέιτερς «πήρε φωτιά» με 31 πόντους (4/6 τρίποντα).

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Τιμ Χαρνταγουέι (36 πόντοι, 12/23 σουτ).

Ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, Αντρέ Ντράμοντ στάθηκε άτυχος, καθώς στην παραλαβή του βραβείου του πολυτιμότερου παίκτη, αυτό έπεσε στο έδαφος κι έσπασε. Η αντίδρασή του ήταν να πιάσει το σπασμένο αντικείμενο, να χαμογελάσει και να το σηκώσει στον αέρα πανηγυρίζοντας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...