Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

VIDEO - Ο Γούτας έσπασε την...κατάρα! Νίκη “ανάσα” για την Skoda Ξάνθη

Το γκολ του Γούτα στο 89΄ έδωσε στην Skoda Ξάνθη την πρώτη της νίκη μετά από 8 αγώνες (1-0 την Καλλονή) και σημαντική βαθμολογική ανάσα.


Η ανάγκη για βαθμούς και η τακτική των προπονητών οδήγησε τις δύο ομάδες σε... αλληλοεξουδετέρωση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.


Οι φάσεις ήταν ελάχιστες, με την Ξάνθη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να μην μπορεί, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων να γίνει απειλητική.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν δικαιολογημένα για την φάση του 77ου λεπτού όταν ο Ζακουάνι βρήκε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής Κομίνης άφησε το παιχνίδι να συνεχιστει.

Οι παίκτες του Κεχαγιά ανέβασαν την πίεση τους στα τελευταία λεπτά. Αρχικά έχασαν μοναδική ευκαιρία να πετύχουν το “χρυσό” γκολ στο 87΄ όταν ο Σολτάνι από εξαιρετική θέση σούταρε άουτ. Ωστόσο δύο λεπτά αργότερα ο Γούτας εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Κάλβο και την αδράνεια στην άμυνα της Καλλονής και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό το γκολ έκρινε και τον αγώνα αφού η Καλλονή δεν είχε χρόνο να αντιδράσει.

SKODA Ξάνθη (Κεχαγιάς): Κυριακίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Γούτας, Μπαξεβανίδης, Μάνταλος, Ντε Γκούζμαν, Μαρίν (74' Ράνος), Σολτάνι, Τριάδης (46' Κάλβο), Σολάρι (63' Σουάρες).

ΑΕΛ Καλλονής (Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος (90 Νιαμπούγιου), Ζακουανί, Βαλιός, Γιορέντε, Κεϊτά (86' Κεϊτά), Φαρία, Μαρσέλο, Καλτσάς, Ποντάνι (61' Φουρλάνος), Μανούσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...