Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΠΑΟΚ: Επιθετικό σχήμα ετοιμάζει ο Γεωργιάδης για τον Ολυμπιακό

Στις νίκες θέλει να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, και ο Γιώργος Γεωργιάδης για να πετύχει τον στόχο του σκοπεύει να αλλάξει το σύστημα του «Δικεφάλου του Βορρά»

Σίγουρες, φρέσκες και υγιείς λύσεις για να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών και να δείξει ξανά καλό αγωνιστικό πρόσωπο αναμένεται να προτιμήσει ο Γιώργος Γεωργιάδης για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Το ντέρμπι με τους Πειραιώτες αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον «Δικέφαλο του Βορρά» να πετύχει μία πειστική νίκη και ο υπηρεσιακός τεχνικός αναμένεται να τον παρατάξει με διαφορετική νοοτροπία.

Η χθεσινή προπόνηση ήταν η πιο σημαντική για τους «ασπρόμαυρους», αφού ο 41χρονος προπονητής, αφού είχε τους περισσότερους παίκτες στη διάθεσή του. Ο Έλληνας τεχνικός υπολογίζει τον Μαντούρο, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τους Λίνο και Μάρτενς.

Αμφίβολος είναι κι ο Στοχ που επέστρεψε με πρόβλημα στον αστράγαλο και αυτό σίγουρα θα παίξει ρόλο στην απόφαση για την ενδεκάδα.

Όλα δείχνουν ότι ο Γεωργιάδης θα παρατάξει με σύστημα 4-2-3-1 τον ΠΑΟΚ, με τους Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Κίτσιου, Κατσουράνη, Ινσαουράλντε και Τζαβέλλα.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Κάτσε και ο Νάτχο, με τον Βούκιτς να είναι μπροστά από τα δύο χαφ. Στα πλάγια θα παίξουν οι Σαλπιγγίδης και ο Λούκας, με τον Αθανασιάδη στην κορυφή.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...