Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

H εθνική Ελπίδων αν και έπαιζε με εννιά παίκτες, νίκησε 2-1 την Τουρκία

Σπουδαία επιτυχία για την εθνική ομάδα των Ελπίδων. Η ομάδα του Κώστα Τσάνα αν και βρέθηκε να αγωνίζεται με εννιά παίκτες από το 25' και ενώ ήταν πίσω στο σκορ(0-1), κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και να φτάσει στο 2-1 επί της Τουρκίας.


Ο αγώνας διεξήχθη στην Κατερίνη μπροστά σε περίπου 4.000 θεατές. Και ήταν για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Με την επιτυχία αυτή, η εθνική Ελπίδων κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης.


Στο 9' ο πορτογάλος διαιτητής Ντίας καταλόγισε πολύ αυστηρό πέναλτι σε μονομαχία Τριανταφυλλόπουλου-Τσαγκιράν. Παράλληλα, απέβαλε τον έλληνα αμυντικό. Υστερα από δύο λεπτά και αρκετές διαμαρτυρίες, ο Μπάσαν έκανε το 0-1.

Στο 25' ο Κϊτσιου μάρκαρε αντιαθλητικά τον Ερντογάν και είδε την κόκκινη κάρτα, με αποτέλεσμα η ελληνική ομάδα να μείνει με εννιά ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο, οι διεθνείς έδειξαν μεγάλα ψυχικά αποθέματα και διάθεση να γυρίσουν την αναμέτρηση. Ετσι, πέρασαν στην επίθεση και στο 29' ο Καρέλης είχε δοκάρι. Ξανά ο Καρέλης ήταν πρωταγωνιστής στο 61', πέτυχε γκολ και ήρθε το 1-1. Το τελικό 2-1, η πλήρης ανατροπή σημειώθηκε στο 89' με πλασέ του Μπουχαλάκη ύστερα από πάσα του Λυκογιάννη.

Διαιτητής: Ντίας.
Κόκκινες: Τριανταφυλλόπουλος, Κίτσιου.

Κίτρινες: Καρέλης, Μπάλλας, Μπερμπέρ, Αϊχάν, Τσαγκιράν.

Ελλάδα: Διούδης, Κίτσιου, Κούρος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουρμπέλης, Μπάλλας, Λαγός, Μαυρίας(76' Βέλλιος), Κολοβός(66' Μπουχαλάκης), Καρέλης, Γιαννιώτας(46' Λυκογιάννης).

Τουρκία: Οζέρ, Τσορεκτσί, Μπερμπέρ(60' Τσιφτσί), Τσαλίκ, Αϊχάν, Ουτσάν(70' Ντεμιρσί), Μπάσαν, Κάρα(77' Ουνάλ), Τσαγκιράν, Οζιακούπ, Ερντογάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...