Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Χιμένεθ: Καλύτερες μετεγγραφές η επιστροφή των τραυματιών

Το εγκώμιο των παικτών της ΑΕΚ έπλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση της «Ένωσης» στους Θρακομακεδόνες. Ο Ισπανός προπονητής τόνισε πως εμπιστεύεται απόλυτα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του και ότι οι καλύτερες μετεγγραφές θα είναι η επιστροφή των τραυματιών.

«Μετεγγραφή για εμάς θα είναι να αρχίσουν να επιστρέφουν οι επτά παίκτες που λείπουν. Δεν υπάρχει καμία ομάδα στον κόσμο που να μην χάνει παίκτες λόγω τραυματισμών, όμως άλλο να έχεις τρεις, τέσσερις απουσίες και διαφορετικά είναι να υπάρχουν κατά μέσο όρο έξι με επτά απόντες, όπως στη δική μας περίπτωση» είπε ο Χιμένεθ και τόνισε: «Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που με πάθος και ενθουσιασμό και σκληρό αγώνα δίνουν συνεχόμενα παιχνίδια».

Ο Ισπανός κόουτς είπε ακόμα ότι αν η ΑΕΚ θέλει να διεκδικήσει κάποιον τίτλο, θα πρέπει να διορθώσει ορισμένα πράγματα, ενώ επισήμανε πως δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν ύστερα από δύο μήνες η ομάδα θα είναι πλήρης. Παράλληλα έφερε ως παράδειγμα την επιθετική γραμμή, λέγοντας ότι παρά τις απουσίες των Λυμπερόπουλου, Σκόκο και Μπερνς, είναι αρκετά παραγωγική.

Σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που θέλει στην ομάδα τόνισε: «Επιθυμώ μια ΑΕΚ που θα στηριχτεί σε Έλληνες ποδοσφαιριστές. Είναι θετικό ότι οι παίκτες αγαπάνε την ομάδα από μικρά παιδιά και αυτή η φιλοσοφία μου αρέσει πολύ. Αν μπορέσουμε να φέρουμε κάποιον, θέλω αυτός που θα έρθει να διψάει για διακρίσεις και τίτλους. Επιθυμία μου είναι οι παίκτες να έχουν μεγάλες προσδοκίες και υψηλές φιλοδοξίες και να έρχονται όχι για ένα καλό συμβόλαιο, αλλά για να προσφέρουν».

Ερωτηθείς για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να ενδιαφέρεται για παίκτες από τη Σεβίλλη, απάντησε: «Έχω επαφή με ποδοσφαιριστές από τη Σεβίλλη. Ήμουν 14 χρόνια στην ομάδα, ήμουν προπονητής τους, είχα πολλές απαιτήσεις από αυτά τα παιδιά και είναι ικανοποίηση για μένα να με θεωρούν φίλο τους. Είναι ενδιαφέροντες ποδοσφαιριστές, νέοι, με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και μπορούν να πετύχουν. Όμως δεν εξαρτάται από μας, αλλά από την ομάδα που ανήκουν. Εμένα περισσότερο μου αρέσουν οι παίκτες που είναι στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή».

Όσον αφορά με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Σκόκο, Τζιμπούρ και Μπλάνκο, τόνισε: «Ο Σκόκο, ο Τζιμπούρ και ο Μπλάνκο είναι σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Θέλω να μείνουν και οι τρεις, αλλά δεν μπορώ να υποχρεώσω την ΑΕΚ να υποθηκεύσει το μέλλον της. Το ζήτημα είναι καθαρά οικονομικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...