Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής ο Κοσμίδης

Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Στουτγκάρδης στις ασκήσεις εδάφους της ενόργανης γυμναστικής, προκρίθηκε ο Λευτέρης Κοσμίδης. Ο Έλληνας πρωταθλητής αν και τραυματίας στα προκριματικά συγκέντρωσε 14.950 βαθμούς, με δεύτερο τον Ισραηλινό Αλεξάντερ Σατίλοφ (14.925) και τρίτο τον Γάλλο Γκαέλ Ντα Σίλβα (14.825).

Ο Κοσμίδης την Τετάρτη αντιμετώπισε πρόβλημα με τη μέση του και τέθηκε ακόμα και θέμα ματαίωσης του ταξιδιού στη Στουτγκάρδη, όμως ο ίδιος ήταν ανένδοτος και επιθυμούσε διακαώς να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο 19χρονος πρωταθλητής μετά την πρόκρισή του στον τελικό δήλωσε: «Πριν τον αγώνα πονούσα πάρα πολύ και σκέφτηκα να μην συμμετάσχω. Όταν όμως ξεκίνησα το πρόγραμμά μου και έκανα τα πρώτα βήματα, η ενόχληση ήταν πολύ μικρή και προσπάθησα να την ξεχάσω. Πρώτη φορά αγωνίζομαι με τόσο σοβαρό πρόβλημα και χωρίς να έχω προπονηθεί καθόλου στο στάδιο των αγώνων. Οι πόνοι εξακολουθούν να με ταλαιπωρούν, αλλά ελπίζω ότι θα μπορέσω να βγάλω το πρόγραμμά μου στον τελικό. Θέλω πολύ να ανέβω στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Είναι ο τελευταίος μεγάλος στόχος μου για τη φετινή χρονιά» enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...