Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Επίθεση Αδαμίδη κατά των δύο «αιωνίων»

Επίθεση εξαπέλυσε ο Σταύρος Αδαμίδης εναντίον Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε ότι οι «αιώνιοι» πρέπει να καταλάβουν πως το πρωτάθλημα δεν είναι για δύο και πως το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται από διάλυση. Παράλληλα επισήμανε ότι η ΑΕΚ δεν βρίσκεται στο άρμα κανενός και πως «δεν είμαστε λαγοί και συνεταιράκια».

Ο πρόεδρος της «Ένωσης δήλωσε στο NOVA ΣΠΟΡ FM ότι ο ίδιος δεν διατηρεί φιλίες με προέδρους άλλων ομάδων και αποκάλυψε ότι έχει συνοδεία εξ αιτίας άμεσων και έμμεσων απειλών που δέχτηκε. «Αυτά δεν με αγγίζουν και με αφήνουν αδιάφορο. Εγώ είμαι εδώ για την ΑΕΚ και όταν αποχωρήσει αυτή η διοίκηση κανείς δεν θα μπορεί να μας χαρακτηρίσει λαμόγια και ότι δεν προσπαθήσαμε για το καλό της ομάδας».

Ο κ. Αδαμίδης χαρακτήρισε τραγελαφικά τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στη Σούπερ Λίγκαμ και επισήμανε ότι η ΑΕΚ έχει διοίκηση, ασκεί πολιτική και δεν επηρεάζεται από τα δημοσιεύματα του Τύπου. «Τη Δευτέρα η ΑΕΚ έστειλε στη Σούπερ Λίγκα επιστολή καταγγέλλοντας κάποιες ενέργειες του κ. Μαρινάκη και καλώ τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας να είναι ακριβοδίκαιος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η πολιτική που ασκείται από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό προς την ΑΕΚ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα όσα διαδραματίστηκαν στο τελευταίο συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας και είπε χαρακτηριστικά: «Στο συμβούλιο υπήρχαν φωνές, ένας παράγοντας είπε να ρίξουμε τους τόνους, κάτι που τελικά έγινε. Καλώ τον κ. Μαρινάκη αν έχει στοιχεία ότι πέρυσι ο Παναθηναϊκός πήρε ένα στημένο πρωτάθλημα να πάει στον εισαγγελέα. Το ίδιο καλώ και τον κ. Πατέρα, αν έχει στοιχεία για παλαιότερα. Μίλησα και με τον κ. Σιμιτζόγλου και του είπα να καλέσει όποιον κρίνει ότι πρέπει να καλέσει. Πρέπει ή να προχωρήσουμε και να σώσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ επιθυμεί να δοθούν όλα τα πρακτικά στη δημοσιότητα. Εμείς ασκήσαμε κριτική, δεν θέσαμε ποτέ άρση εμπιστοσύνης».

Εξ άλλου για δημοσίευμα που φερόταν ότι ο κ. Μαρινάκης καταφέρθηκε εναντίον του, είπε ότι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας επικοινώνησε μαζί του και τον διαβεβαίωσε ότι ψευδές, ενώ ο ίδιος τόνισε: "Ξέρετε ότι θα απαντούσαν αν μου μιλούσαν έτσι".

Σχετικά με τις κινήσεις της ΑΕΚ κατά των διαιτητών υπογράμμισε, ότι δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη από κανέναν και ειδικά από τον κ. Κουκουλάκη. «Όταν βλέπω την ομάδα μου να μην παίρνει τέσσερα πέναλτι και κόκκινη κάρτα υπέρ της, να μην φωνάξω; Οι άλλοι με 50-50 και ωρύονται».

Επίσης μίλησε και για το θέμα των ανανεώσεων των Τζιμπούρ, Σκόκο και Μπλάνκο, λέγοντας ότι θα τελειώσει μέσα στο Δεκέμβριο και πως τα μηνύματα για το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι ενθαρρυντικά. «Από την κατασκευή του γηπέδου εξαρτάται η βιωσιμότητα της ΑΕΚ και πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».

Για το διαχειριστικό έλεγχο είπε ότι μέσα σε 3-4 εβδομάδες θα έχει η διοίκηση στα χέρια της το πόρισμα και ο κόσμος θα πληροφορηθεί που πήγαν τα χρήματα. Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε και στις μετεγγραφές, λέγοντας ότι δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα με τον Μανόλο Χιμένεθ και θα αποφασιστεί όταν συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα με τον προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...