Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Σούπερ Λιγκ: Δυνατά παιχνίδια για την 22η αγωνιστική

Η αυλαία ανοίγει με την αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες» ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Λεβαδειακό, οι οποίοι είναι ισόβαθμοι και θέλουν να αποκτήσουν διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού


«Μάχες» για όλα τα… γούστα περιλαμβάνει η 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, η οποία είναι χωρισμένη σε δύο μέρη, λόγω των υποχρεώσεων που έχουν στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.


Η αυλαία ανοίγει με την αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες» ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Λεβαδειακό, οι οποίοι είναι ισόβαθμοι και θέλουν να αποκτήσουν διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού.

Λίγο αργότερα ο Άρης υποδέχεται την Skoda Ξάνθη, έχοντας ως στόχο την πρώτη του νίκη μετά τις 20 Οκτωβρίου και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει να παραμείνει στην κατηγορία. Από την πλευρά τους, οι Ακρίτες έχει αγνοεί τη νίκη στους τελευταίους πέντε αγώνες.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός «δοκιμάζεται» στην έδρα του ΟΦΗ. Οι Κρητικοί μετρούν τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα το ’14, ενώ έχουν ενισχυθεί σε θέσεις που το έκρινε σκόπιμο ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Στο απέναντι στρατόπεδο, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου κατάφερε να κάνει το «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική και θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί του (5 χ 5) μετά την ήττα στην έδρα του Πανιωνίου.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής

Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (15:00 NS1)
ΑΡΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ (17:15 NS1)
Ο.Φ.Η. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30 NS2)

Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (15:00 NS2)
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (17:15 NS2)
ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (17:15 NS4)
ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (17:15 NS7)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (17:15 NS3)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - Π.Α.Ο.Κ. (19:30 NS1) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...