Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

VIDEO - ΑΕΚ- Μανδραϊκός 8-0

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπρέσεβιτς ο οποίος σκόραρε (τρία τέρματα) και σέρβιρε η ΑΕΚ διέλυσε στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ με 8-0 τον Μανδραϊκό. Ανάκογλου (2), Πλατέλλας, Πεταυράκης και Χουστουλάκης (αυτ.) τα υπόλοιπα γκολ.


Με τον Μπρέσεβιτς να είναι σε μεγάλη μέρα η ΑΕΚ διέλυσε με 8-0 στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ τον Μανδραϊκό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής.


Ο επιθετικός της Ένωσης έκανε ότι ήθελε στους αντίπαλους αμυντικούς και με τρία γκολ και δύο ασίστ οδήγησε την ομάδα του σε μια πολύ εύκολη νίκη.

 Τα υπόλοιπα γκολ της ομάδας του Τραϊνού Δέλλα πέτυχαν οι Ανάκογλου (δύο), Πλατέλλας, Πεταυράκης και ο Χουστουλάκης με αυτοκόλ. Με το "τρίποντο" αυτό η ΑΕΚ συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας του 6ου ομίλου με 38 βαθμούς.


Η ΑΕΚ μπήκε με όρεξη στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ δείχνοντας πως ήθελε να "καθαρίσει" από νωρίς την υπόθεση νίκη.

Μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Πόποβιτς έκανε το σουτ με τον Χρόνη να διώχνει την μπάλα. Ο Μανδραϊκός προσπάθησε να απαντήσει στο 8ο λεπτό με τον Καϊμακούδη, με τον Καραγκιολίδη να είναι στην σωστή θέση και να μπλοκάρει την μπάλα.

Η καλύτερη ευκαιρία της ΑΕΚ ήρθε στο 12ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ Πλατέλλα, ο Κορδέρο έκανε το τακουνάκι, η μπάλα έφτασε στον Πόποβιτς ο οποίος έκανε την κεφαλιά με τον Χρόνη να διώχνει την μπάλα.

Στην συνέχεια η ΑΕΚ επιχείρησε δύο σουτ από τη μικρή περιοχή, με Μπρέσεβιτς και Ντακόλ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στους αμυντικούς. 

Τρία λεπτά αργότερα (15') η Ένωση άνοιξε το σκορ. Μετά από σέντρα του Πλατέλλα η άμυνα του Μανδραϊκού έκανε λάθος και ο Μπρέσεβιτς με προβολή την έστειλε στα δίχτυα.
Στο 21' ένα σουτ από τον Ζαχαράτο ήταν άστοχο, ενώ στο 29' ο Μπρέσεβιτς με δυνατό σουτ από κάθετη πάσα του Ανάκογλου διαμόρφωσε το 2-0 για την ΑΕΚ.

Ο Ανάκογλου δοκίμασε ένα μακρινό σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ και στο 39' και πάλι ο Μπρέσεβιτς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Πήρε την σκυτάλη ο Ανάκογλου

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ανάκογλου ήταν αυτός που πήρε την σκυτάλη από τον Μπρέσεβιτς. Στο 46' ο αμυντικός μέσος της Ένωσης πήρε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε και το σουτ κάνοντας το 4-0.

Οκτώ λεπτά αργότερα (54') Μπρέσεβιτς και Ανάκογλου συνδυάστηκαν ωραία και ο δεύτερος με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0.
 
Στο 64' ήταν η σειρά του Πλατέλλα να χριστεί σκόρερ (6-0) από κοντά μετά από ωραία ενέργεια του Μπρέσεβιτς.

Έξι λεπτά αργότερα η ΑΕΚ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 7-0 με ωραίο δυνατό σουτ του Πεταυράκη από αριστερά.

Στο 81' ο Ντακόλ προσπάθησε από το ύψος του πέναλτι να νικήσει τον Χρόνη, αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων μπλόκαρε την μπάλα.

Το τελικό 8-0 για την ΑΕΚ διαμορφώθηκε στο 88', όταν ο Τσουκαλάς έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Χουστουλάκης στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. 

Διαιτητής: Κεκελός (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Μπρέσιακας (Αιτ/νίας), Σπυριδόπουλος (Αιτ/νίας)

ΑΕΚ (Δέλλας): Καραγκιολίδης, Τσουκαλάς, Πεταυράκης, Γεωργέας (65' Τσούπρος), Ρόβας, Κορδέρο (65' Κατσικάς), Ανάκογλου, Πλατέλλας, Πόποβιτς Ντακόλ, Μπρέσεβιτς (72' Τσεβάς).

Μανδραϊκός (Βογιατζής): Χρόνης, Χουστουλάκης, Κουσούρης (61' Λελούδας), Μεσσήνη, Κολτσίδας, Αγκόλι, Μπιλίτσης, Μπούγιας, Καϊμακούδης, Ζαχαράτος (85' Κανάκης), Σερέπας.

Κίτρινες κάρτες: Πεταυράκης (38', ΑΕΚ)-Κουσούρης (40', Μανδραϊκός)

Γκολ: Μπρέσεβιτς (15', 29', 39', ΑΕΚ), Ανάκογλου (46', 54', ΑΕΚ), Πλατέλλας (64', ΑΕΚ), Πεταυράκης (70', ΑΕΚ), Χουστουλάκης (88', αυτογκόλ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...