Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Με τέσσερα γκολ του Ντακόλ και δύο του Ανάκογλου, η ΑΕΚ νίκησε με 6-1 τον Αγιο Νικόλαο

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Η Ενωση επικράτησε με σκορ 6-1 της ομάδας του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη.


Είναι σαφές πως ο αντίπαλος δεν αντιστάθηκε ιδιαίτερα στους παίκτες του Δέλλα και είναι χαρακτηριστικό πως μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ πέτυχε τέσσερα γκολ και εκεί ουσιαστικά τελείωσε ο αγώνας.
Ο Ντακόλ έβαλε τέσσερα γκολ, ο Ανάκογλου άλλα δύο, ενώ ο νεαρός έλληνας χαφ μοίρασε και δύο ασίστ.

Στο 3' ο Μπρέσεβιτς χτύπησε πέναλτι άουτ (το κέρδισε ο κροάτης επιθετικός από τον Μυρίλλα) και στο 18' ο Ανάκογλου έκανε το 0-1. ΟΙ γηπεδοίχοι ισοφάρισαν στο 32' με τον 32' ο Καρνιάτης ισοφάρισε. Ο Αγιος Νικόλαος στο 33' έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μυρίλλα (δύο κίτρινες) και στο 61' ο Ντακόλ είχε δοκάρι για την ΑΕΚ.

Το 1-2 έγινε στο 67' από τον Ντακόλ και στο αμέσως επόμενο λεπτό (68'), πάλι ο Ντακόλ έστειλε τη μπάλλα στα δίχτυα για το 1-3. Το 1-4 ήρθε στο 74' με τον Ανάκογλου, το 1-5 στο 73' με τον Ντακόλ και το τελικό 1-6 διαμορφώθηκε στο 88' από τον βραζιλιάνο κυνηγό Ντακόλ.

Διαιτητής:Γκοβέσης.

Κόκκινη: Μυρίλλας(33').

Κίτρινες: Χρηστάκης, Καρνιάτης, Κωστάκης, Πλατέλλας, Πεταυράκης, Σταθάκης.

Αγιος Νικόλαος: Μπρόκος, Κωστάκης,  Ιασωνίδης, Δέλλιος, Χρηστάκης(74' Γιάκοβιτς), Πηγιάκης, Μυρίλλας, Δήμας(46' Γκέκας), Κοκολάκης, Καρνιάτης, Τσανάι(74' Φαγάς).
ΑΕΚ: Βούρας, Πεταυράκης (78' Τσουμάγκας), Σταθάκης, Ρόβας, Τσουκαλάς(40' Ντακόλ), Γεωργέας, Κορδέρο, Πλατέλλας, Ανάκογλου, Πόποβιτς(66' Γροντής), Μπρέσεβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...