Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Αγωνία στον Ολυμπιακό για τον Βασίλη Σπανούλη

Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης απουσίασε το βράδυ της Παρασκευής από τον αγώνα και την ήττα του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη από την Φενέρμπαχτσέ, στην πρεμιέρα του Β' γύρου της φάσης των «16» της Ευρωλίγκα, λόγω έντονων πόνων στο αριστερό γόνατο και τα αποτελέσματα της μαγνητικής, τα οποία θα γνωστοποιηθούν μέσα στην ημέρα θα δείξουν το μέγεθος του προβλήματος.


Χωρίς οργανωμένους στην Πάτρα

Στο μεταξύ, απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού, για τον αγώνα μπάσκετ που θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα Πάτρας, στην Περιβόλα, την Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου στις 17:00, μεταξύ του Απόλλωνα και του Ολυμπιακού.

Ειδικότερα, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ανακοίνωσε ότι, έπειτα από εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας προς το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε απόφαση από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Ιωάννη Ανδριανό, σύμφωνα με την οποία, απαγορεύεται η οποιαδήποτε οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της ομάδας του Ολυμπιακού, προς το κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...