Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το τιμ που θα πλαισιώσει τον Αλβέρτη

Συμπληρώθηκε το παζλ - Τα μέλη του νέου προπονητικού επιτελείου και το προφίλ τους


Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης έπιασε από χθες δουλειά στον Παναθηναϊκό κάνοντας την πρώτη του προπόνηση, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τον παρουσιάζει. Η εμβληματική μορφή του «τριφυλλιού» σε αυτή την πολύ δύσκολη αποστολή που ανέλαβε δε θα νιώσει… μοναξιά, αφού θα πλαισιωθεί από ένα τιμ τριών προπονητών που θα τον βοηθούν σημαντικά.


Στην ομάδα παραμένει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, μοναδικός που «επιβίωσε» από το επιτελείο του Αργύρη Πεδουλάκη, καθώς αποχώρησαν μαζί με τον «Άρτζι» οι Βόβορας και Παναγιωτόπουλος. Ο 44χρονος προπονητής, που έπαιξε σε μικρή ηλικία στο σύλλογο προτού σπουδάσει στις ΗΠΑ και στη συνέχεια παίξει σε Μαρούσι, Παπάγου και Δούκα, θεωρείται από τους ανθρώπους που είχε συμβολή στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού επί ημερών Πεδουλάκη. Παράλληλα διαθέτει μεγάλη πείρα βοηθού έχοντας τέτοιο ρόλο Περιστέρι, Μακεδονικό, Μαρούσι, Άρη και Εθνική.

Στην τελευταία, μάλιστα, είχε συνεργαστεί το 2011 και το 2012 με τον Δημήτρη Πρίφτη, υπό τη… σκέπη του head coach Ηλία Ζούρου. Ο 46χρονος τεχνικός μετά από πετυχημένες θητείες ως πρώτος σε Καβάλα, Ίκαρο Καλλιθέας (με τις οποίες μάλιστα πανηγύρισε νίκες επί του «τριφυλλιού») και Κολοσσό Ρόδου θα είναι το δεξί χέρι του Φραγκίσκου Αλβέρτη και πιθανότατα αυτός που θα δηλώνεται ως πρώτος προπονητής από τη στιγμή που ο «Φράγκι» δεν έχει ακόμη δίπλωμα. Η θέση του βοηθού δεν του είναι καθόλου άγνωστη, καθώς έχει περάσει από αυτή σε Ιωνικό Νίκαιας, Δάφνη, ΑΕΚ, Άρη, αλλά και την Εθνική έχοντας συνεργαστεί σε αυτή πέραν του Ζούρου και με τους Παναγιώτη Γιαννάκη και Γιόνας Καζλάουσκας. Ο κόουτς Πρίφτης αποχαιρέτησε χθες τη Ρόδο και από σήμερα πιάνει δουλειά στον Παναθηναϊκό.

Ο τρίτος της παρέας του νέου τεχνικού τιμ και λιγότερο γνωστός στο ευρύ κοινό είναι ο Νίκος Παππάς. Ουδεμία σχέση έχει με τον 23χρονο γκαρντ της ομάδας, αλλά αποτελεί επιλογή του Φραγκίσκου Αλβέρτη. Άλλωστε οι δυο τους είναι συνεργάτες εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς ο Παππάς είναι διευθυντής της ακαδημίας «Triple Crown» που διατηρούν μαζί με τον Ευθύμη Ρεντζιά και τον Δημήτρη Παπανικολάου. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε τμήματα υποδομών και έχει εργαστεί σαν βοηθός στην Δάφνη.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...