Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΑΕΚ: Δικός της ο Ντούνης, ακολουθεί ο «Κατσούρ»

Στο χέρι της ΑΕΚ είναι να κάνει δικός της τον Μάρκο Ντούνη, καθώς έχει συμφωνήσει μαζί του και ο Πανιώνιος δεν θα αποτελέσει… εμπόδιο. Όλο και πιο κοντά ο Κατσουράνης.

Τυπικό θέμα είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μάρκου Ντούνη από την ΑΕΚ, καθώς, όπως διέρρευσε από χθες ο παίκτης του Πανιωνίου απάντησε θετικά στην πρόταση των «κιτρινόμαυρων» και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Το σημαντικό για την ΑΕΚ είναι ότι δεν θα αποτελέσουν εμπόδιο τελικά οι «κυανέρυθροι». Φαινόταν τις τελευταίες ημέρες ότι αργά ή γρήγορα θα απαντήσει θετικά ο 22χρονος εξτρέμ και το «αγκάθι» ήταν η νυν ομάδα του, καθώς θα έπρεπε να ικανοποιηθεί οικονομικά. Ωστόσο, το συμβόλαιο του Ντούνη λήγει στο τέλος της σεζόν, αν και υπήρχε συμφωνία για ανανέωση του για άλλα δύο χρόνια. Οι Νεοσμηρνιώτες δεν κατέθεσαν το συμβόλαιο στην ΕΠΟ. Οπότε ο παίκτης μπορεί να υπογράψει από τώρα με όποιον σύλλογο θέλει.

Σειρά θα πάρουν τρία θέματα. Η απόκτηση ενός επιθετικού και ενός αμυντικού μέσου και αυτό της παραμονής του Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος επιθυμεί να μείνει στην ομάδα, που θέλει να τον κρατήσει μετά από εισήγηση του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Για τη θέση του αμυντικού χαφ φαβορί είναι ο Κώστας Κατσουράνης, τον οποίο θέλει πολύ ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και ο παίκτης είναι θετικός στο να επιστρέψει στην «Ένωση», σκεπτόμενος το ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του σε αυτήν. Μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες πηγές ίσως να είναι και θέμα χρόνου η ανακοίνωση της μεταγραφής.

Η συγκεκριμένη περίπτωση ίσως να συνδέεται και με τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει συμβόλαιο ο 34χρονος μέσος μέχρι το καλοκαίρι. Αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» συνεχίσει από τη επόμενη σεζόν με τον Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία, τότε θα είναι διαφορετικά τα δεδομένα -εφόσον δεν έχει κλείσει μέχρι τότε ο παίκτης στην ΑΕΚ- καθώς οι δύο τους γνωρίζονται πολύ καλά, καθώς συνυπήρξαν σε ΑΕΚ και Μπενφίκα, ενώ τώρα συνεργάζονται στην Εθνική.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...