Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

VIDEO - ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 1-1

Ο ΟΦΗ κρατούσε τη νίκη στα χέρια του μέχρι το 92ο λεπτό όταν ο Τσάβες έκανε το 1-1 για τον ΠΑΣ



Με σόου δύο Αργεντινών, Νούνιεζ και Τσάβες, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 1-1, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. 


Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα, πίεσαν και κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι το πρώτο 20λεπτό, όπου ο ΠΑΣ απέκτησε άνεση και κυκλοφορία της μπάλας.
Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες χωρίς αποτέλεσμα, με το παιχνίδι να περιορίζεται σε λάθη κυρίως στη μεσαία γραμμή.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα πλησίασε στο γκολ όμως ο Κοροβέσης ήταν άστοχος και όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα έμενε στο “λευκό” αποτέλεσμα. Ωστόσο ο Νούνιεζ είχε άλλη γνώμη και στο 86ο λεπτό άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0, όμως την μπουκιά από το στόμα πήρε ο Τσάβες! Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με εξαιρετικό σουτ έκανε το 1-1 δίνοντας πολύτιμο βαθμό στον ΠΑΣ.
ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μπανούσης (80’ Νούνιες), Παπάζογλου, Ντουντού, Ζε Εντουάρντο (61’ Κουτσιανικούλης), Περογαμβράκης (76’ Ροβίθης), Μακρής, Μιλιάζες, Στάθης.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης (76’ Τσάβες), Βίλα, Ντάσιος, Ακόστα (71΄ Λίλα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...