Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Με Αλβέρτη ως το τέλος ο ΠΑΟ

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης θα είναι προπονητής του Παναθηναϊκού ως το τέλος της σεζόν - Δίπλα του θα προστεθεί ένας έμπειρος προπονητής


Στον πάγκο του Παναθηναϊκού ως το τέλος της σεζόν θα παραμείνει ο Φραγκίσκος Αλβέρτης κι όχι απλώς ως προσωρινή λύση μετά την απόλυση του Αργύρη Πεδουλάκη. 


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αν και αρχικά εξέτασε το ενδεχόμενο άμεσης αντικατάστασης του «Άρτζι» με πεπειραμένο τεχνικό, φαίνεται πως έκρινε τελικά ότι είναι προτιμότερο να πορευτεί με τον «Φράνκι», ο οποίος μπορεί να μη διαθέτει μεν προπονητική εμπειρία, αλλά εκτιμά ότι θα συσπειρώσει την ομάδα και με όπλο την ομοψυχία και την ψυχολογία θα την οδηγήσει σωστά ως το τέλος της σεζόν.

Πάντως ο Αλβέρτης δεν θα μείνει μόνος του στον πάγκο, αφού πρόθεση της διοίκησης της ΚΑΕ είναι να προστεθεί στο πλευρό του ένας προπονητής με εμπειρία για να τον βοηθήσει στη δουλειά του. Το όνομά του θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες.

Ασφαλώς όλα θα κριθούν εκ των αποτελεσμάτων, αφού είναι πιθανό σε περίπτωση που έρθουν ήττες να αναθεωρήσει η διοίκηση της ΚΑΕ την απόφασή της, όπως επίσης και σε περίπτωση που ο Αλβέρτης πετύχει στο έργο του να μονιμοποιηθεί παραμένοντας στον πάγκο και μετά το καλοκαίρι.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...