Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Πεντάρα χωρίς να ιδρώσει ο Ολυμπιακός! (video)

Με το θριαμβευτικό 5-0 ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη και επέστρεψε στις επιτυχίες μια εβδομάδα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι.Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν την 7η νίκη τους στο πρωτάθλημα που είναι και η μεγαλύτερη σε έκταση. Δύο γκολ ο Μιραλάς (34’, 68’) και από ένα οι Τοροσίδης (51’), Πάντελιτς (78’) και Ριέρα (93’).
Το φιλμ του αγώνα

8' Καλό σουτ του Ριέρα έξω από την περιοχή, δεν αιφνιδιάστηκε ο Μάχο που μπλόκαρε.
21’ Σε δυνατό σουτ από πλάγια θέση του Γουνδουλάκη, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
34’ ΓΚΟΛ (1-0). Ο Μιραλάς εκμετελλεύτηκε το λάθος του Λάτκα στο χώρο του κέντρου, προχώρησε και με φοβερό σουτ άνοιξε το σκορ.
36’ Πολύ καλό σουτ του Ραούλ Μπράβο μέσα από την περιοχή, όμως απέκρουσε ο Μάχο σε κόρνερ.
38’ Ο Ριέρα ταλαιπώρησε την άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Αβραάμ Παπαδόπουλο και κατέληξε στα χέρια του Πάρντο.
44’ Σε απευθείας σουτ του Φουστέρ από κόρνερ του Ριέρα, η μπάλα πέρασε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μάχο.
51’ ΓΚΟΛ (2-0). Σύγχυση στην περιοχή του Πανιωνίου, ο Ραούλ Μπράβο σέντραρε και ο Τοροσίδης κοντινό γυριστό σουτ πέτυχε το 2-0.
68’ ΓΚΟΛ (3-0). Ο Άλμπερτ Ριέρα έκλεψε την μπάλα από τον αδεδρφό του Σίτο, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Μιραλάς που μόνος απέναντι από τον Μάχο πλάσαρε την μπάλα στα δίχτυα.
78’ ΓΚΟΛ (4-0). Ο Πάντελιτς έπαξε το ''1-2'' με τον Νέμεθ, ο Ούγγρος ανατράπηκε από τον Μάχο, ο Πάντελιτς που ακολουθούσε πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε σε κενή εστία.




olympiakos - panionios offside
Ανέβηκε από spapas. - Βίντεο από μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη.


80' Σουτ του Μοντέστο από το ύψος του πέναλτι, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Μάχο.
93’ ΓΚΟΛ (5-0). Ο Φετφατζίδης βρήκε τον Ριέρα, ο οποίος από αριστερά με ωραίο δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα τουΜάχο.

ΣΚΟΡΕΡ: 34’, 68’ Μιραλάς, 51’ Τοροσίδης, 78’ Πάντελιτς, 93’ Ριέρα
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μοντέστο, Ριέρα, Φετφατζίδης-Κουμορτζί

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ (61' Μοντέστο), Τοροσίδης, Μοϊσές, Γ. Παπαδόπουλος, Φουστέρ (71' Πάντελιτς), Φετφατζίδης, Ριέρα, Μιραλάς (77' Νέμεθ).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μάχο, Βαρό, Λάτκα, Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς, Κουμορτζί (83' Κολοβός), Σάμαρης, Γουνδουλάκης (59' Χίκα), Ριέρα, Μπάλαμπαν (65' Κούκετς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...