Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

«Δεν μας απείλησε ο Ολυμπιακός», είπε ο Γεωργιάδης, «έξυπνος ο Κάκος» σχολίασε ο Μίτσελ

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στην Τούμπα και συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθειά τους.


Ο νέος τεχνικός του «δικέφαλου» τόνισε μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας: «Προσπάθησαν πολύ τα παιδιά. Ελπίζω αυτή η νίκη να τους δώσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Για το ματς: «Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι μεταξύ δυο καλών ομάδων. Εμείς προσπαθήσαμε πάρα πολύ απέναντι στον σχεδόν σίγουρο πρωταθλητή, ήμασταν αυτοί που έπρεπε, είχαμε αρκετό πάθος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, από το 65' ως το 90' πέσαμε λίγο.

Ακόμα κι εκεί κρατήσαμε τη συγκέντρωσή μας, καταφέραμε να παίξουμε δεύτερο γκολ και όλα πήγαν όπως τα σχεδιάσαμε. Είχαμε μεγάλο κίνητρο γιατί το παιχνίδι του πρώτου γύρου το θυμόμαστε όλοι και πήγε πολύ άσχημα. Έτσι, είχαμε τη θέληση για να κερδίσουμε το παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γεωργιάδης στο ξεκίνημα της συνέντευξης Τύπου.

Για το αν το πάθος έπαιξε ρόλο: «Σίγουρα έπαιξε ρόλο το πάθος, αλλά εμείς ως ΠΑΟΚ ειδικά στην έδρα μας και σε όλα τα γήπεδα θα πρέπει να δείχνουμε περισσότερη ορμή, να είμαστε πιο επιθετικοί, όπως το κάναμε και σήμερα. Έτσι θα ευχαριστιέται και ο κόσμος αλλά και οι παίκτες που παίρνουν αυτοπεποίθηση.

Χρειαζόμαστε αρκετά ακόμα ειδικά στην κυκλοφορία της μπάλας. Ο Ολυμπιακός που έχει αυτοπεποίθηση, την κυκλοφορούσε καλύτερα τη μπάλα. Θα πρέπει να έχουμε λίγο περισσότερη ηρεμία, έχουμε τους παίκτες για να έχουμε και καλή κυκλοφορία. Από το πάθος και τη θέληση δεν υπάρχει κανένα παράπονο».

Για το αν βοήθησε η χρησιμοποίηση παικτών στις φυσικές τους θέσεις: «Όταν ξεκινάς, ψάχνεις να βρεις τη βάση των παικτών. Σε ποια θέση παίζουν, σε ποια θέση αποδίδουν καλύτερα. Σήμερα εκτός του Λίνο είχαμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας κι αυτό μας έλυσε τα χέρια. Το δίδυμο στην άμυνα είναι πάρα πολύ καλό, αν και ο Μιγκέλ κουράστηκε γιατί έπαιξε μετά από καιρό κι έτσι μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε και τον Κατσουράνη στα χαφ».

Για το αν κρίθηκε το ματς στη μεσαία γραμμή: «Ήμασταν πολύ δυνατοί εκεί, ο Κάτσε, ο Λάζαρ όσο έπαιξε, ο Νάτχο και ο Κατσουράνης έδωσαν πολύ ορμή κι επιθετικότητα. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ώριμοι με τη μπάλα στα πόδια, για να φτάσουμε πιο πολλές φορές σε οργανωμένες επιθέσεις.

Νομίζω πως και πάλι είχαμε τον έλεγχο. Φαινόταν πως εμείς φτάναμε πιο εύκολα στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο Ολυμπιακός δεν μας απείλησε πλην κάποιων περιπτώσεων που εμείς χάσαμε τη μπάλα σε επικίνδυνα σημεία. Δεν έχω κανένα παράπονο, για αυτό έκανα και τις αλλαγές μου στο τέλος».

Μίτσελ: «Συγχαρητήρια στον Κάκο»

Ο Μίτσελ συνεχάρη τον Τάσο Κάκο, τον οποίο χαρακτήρισε έξυπνο, ενώ απέφυγε να του ασκήσει κριτική για τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ερωτηθείς αν ο Ολυμπιακός περνά μία μίνι κρίση, ο τεχνικός του Ολυμπιακού απάντησε: «Την επόμενη εβδομάδα θα πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του τίτλου. Πολλοί θα θέλανε να είναι σε μια τέτοια κρίση... Θέλαμε σήμερα την νίκη, όμως η δουλειά που έχουν κάνει οι παίκτες μας μέσα στη σεζόν έχει ως αποτέλεσμα την επόμενη εβδομάδα να είμαστε πρωταθλητές. Εγώ θα μιλούσα καλά για τους αντιπάλους αντί να μιλάω άσχημα για τον Ολυμπιακό».

Αναφερόμενος στο αρχικό σχήμα επεσήμανε: «Δέκα παίκτες μας έλειπαν με τις Εθνικές τους ομάδες και πολλοί ταξίδεψαν πάνω από 20 ώρες για να έρθουν την Παρασκευή. Κάποιοι δικαιούνται να ξεκουραστούν γιατί έχουμε εναλλακτικές λύσεις και πρέπει να τις χρησιμοποιούμε. Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε την κατάσταση κανενός παίκτη γιατί έχουμε σημαντικά ματς μπροστά μας. Όχι μόνο με την Μάντσεστερ, αλλά και τα ματς Κυπέλλου που είναι επίσης σημαντικά».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν άλλαξαν τα πλάνα του μετά τον τραυματισμό του Αριέλ Ιμπαγάσα: «Σχεδιάσαμε σήμερα να έχουμε την κατοχή και να έχουμε τον έλεγχο στο κέντρο. Δεν ξέρουμε αν έπαιξε ρόλο η αποχώρηση του Ιμπαγάσα στο ότι δεν το κάναμε αυτό».

Όσον αφορά το ματς είπε: «Σήμερα ήταν ωραίο ματς. Υπήρχε ισορροπία. Κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα και σε αυτό οφείλεται πως δεχτήκαμε τα δύο γκολ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες και το ότι η διαφορά μας στη βαθμολογία είναι πολύ μεγάλη είναι γιατί κατά την διάρκεια της χρονιάς ήμασταν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Περιμένουμε δύο σημαντικά ματς στο Κύπελλο. Σήμερα απειληθήκαμε μια φορά σε ένα σουτ του Αθανασιάδη και απέκρουσε ο Ρομπέρτο. Οι υπόλοιπες σέντρες δεν θεωρώ πως ήταν απειλή».

Για τη διαιτησία, τέλος, τόνισε: «Ποτέ δεν μιλάω για τους διαιτητές, ακόμη κι αν μας κατηγορούν πως είναι υπέρ μας. Σίγουρα θα υπάρχουν άτομα στην ομάδα μας που θα έχουν παράπονα και θα έχουν δίκιο σε αυτό. Σήμερα του έδωσα συγχαρητήρια (σ.σ. εννοεί στον Κάκο) και πιστεύω πως ήταν έξυπνος. Αλλά από μένα δεν θα ακούσετε κριτική για τον διαιτητή».
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...