Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

VIDEO - Αλμα σωτηρίας η Ξάνθη, 4-1 τον Λεβαδειακό

Σημαντικό βήμα για να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα έκανε η Skoda Ξάνθη που νίκησε με το ευρύ 4-1 τον Λεβαδειακό. 


Οι γηπεδούχοι του Κεχαγιά είχαν ξεσπάσματα και αυτά ήταν αρκετά για να πάρουν τους τόσο πολύτιμους βαθμούς. Μάλιστα, στο τελευταίο δεκάλεπτο μετέτρεψαν το εύθραυστο 2-1 σε νίκη που ισοδυναμεί με θρίαμβο (4-1).


Αντίθετα, ο Λεβαδειακός του Παντελίδη έχασε έδαφος και θέλει βαθμούς στη συνέχεια του πρωταθλήματος για να εξασφαλιστεί.

Στο 3' ο Σολάρι ύστερα από πάσα του Μάνταλου έκανε το 1-0 για την Ξάνθη. Το 2-0 ήρθε στο 49' ξανά από τον Σολάρι (πέναλτι που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Κάλβο από τον Κώτσιο), για να μειώσει ο Λεβαδειακός με τον Γεωργίου στο 75' (2-1).

Στο 84' με Μαρίν με πέναλτι (ανατροπή Σολτάνι από τον Βαρέλα ) σημείωσε το 3-1 και στο 86' ο Σολτάνι έκανε το τελικό 4-1.

Διαιτητής: Σπάθας.

Κίτρινες: Φλίσκας, Βαρέλα, Λυκογιάννης, Ορτέγκα.

Skoda Ξάνθη: Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Χοσέμι, Πάιτο, Φλίσκας, Ντε Γκουζμάν, Κάλβο(87' Ράνος), Μάνταλος(80' Μαρίν), Σολτάνι, Σολάρι(67' Βασιλακάκης).

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Πετράτσι(62' Λυκογιάννης), Βαρέλα, Ορτέγκα, Μάρτινς, Μιλοσάβλιεφ, Καπό(42' Γιάντσης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...