Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Στα στημένα έχει ρίξει τη προσοχή του ο Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει αφιερώσει πολύ χρόνο κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας ώστε να... προετοιμάζει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Θέλει να τους δώσει να καταλάβουν ότι πρέπει να είναι ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια του ματς.
Μάλιστα, έχει κάνει ιδιαίτερα στον Μπεργκ, στον οποίο ποντάρει πολλά για το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. «Κοίτα μην εκνευριστείς στο ματς και δώσεις δικαιώματα. Σε θέλω ήρεμο. Είσαι έμπειρο κι έξυπνο παιδί εσύ, κοίτα μην την πατήσουμε. Και κλοτσιές να φας, μην αντιδράσεις. Παίξε την μπάλα σου», του ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τον «Τρελό του χωριού» της εφημερίδας «SportDay».

Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Έλληνας τεχνικός έδειξε στους παίκτες του, πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης, βίντεο με φάσεις από τον Ολυμπιακό από τα τελευταία του παιχνίδια, στα οποία δεν υπήρχε ο Μήτρογλου. Περιέχονταν και φάσεις από τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 41χρονος προπονητής στάθηκε σε δύο σημεία, όπου θεωρεί ότι ο προσεχής αντίπαλος είναι δυνατός. Στα άκρα του Ολυμπιακού, όπου θα παίξουν δύο εκ των Κάμπελ, Πέρες και Φουστέρ τους οποίους θα μαρκάρουν οι Νάνο και Τριανταφυλλόπουλος, με βοήθειες από τα χαφ.

Επιπλέον, τους μίλησε αρκετά, σταματώντας αρκετές φορές το dvd για τα στημένα των Πειραιωτών, τονίζοντας ότι γίνονται επικίνδυνοι μέσω των κόρνερ και των φάουλ, έχοντας παίκτες καλούς στο ψηλό παιχνίδι.

Ατζαγκούν ή Αμπέντ

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Αναστασίου στο ντέρμπι, δεν αποτελεί δύσκολο… γρίφο. Όπως φαίνεται, «παίζεται» μία θέση στον κέντρο ανάμεσα σε Αμπέντ και Ατζαγκούν. Ο Καπίνο θα είναι στο τέρμα, έχοντας μπροστά του από τα αριστερά προς τα δεξιά τους Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Λαγός, Ζέκα και Πράνιτς σε μία ευθεία Μπροστά τους θα είναι είτε ο Γαλλοαλγερινός είτε ο Νιγηριανός. Στην επίθεση θα παίξουν οι Μπεργκ και Καρέλης. Με τον τελευταίο να έχει αποστολή να «πρεσάρει» και να ελέγχει τον αντίπαλο μπακ που θα προωθείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...